Empar Moliner té programa a TV3 (Tot es mou) i a Catalunya Ràdio (Catalunya Migdia). L'escriptora està contenta amb el primer permís penitenciari de Jordi Cuixart i Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans, no. Com que el pres polític ha acompanyat el seu fill Camí al pediatra, Lorena Roldán ho ha criticat. No és mare i algú considera que tampoc no és persona. L'escuder de la líder de Cs, Martín Blanco que sí que és pare, té una habilitat: mossega i vomita alhora.

nacho martin blanco ACN

ACN

Empar Moliner haurà coincidit amb l'extertulià i actual diputat taronja i revela converses privades amb Nacho Martín, familiar de Martín Villa:

empar moliner ACN

ACN

L'escriptora revela que el diputat li diu en privat que Cuixart no hauria de ser a la presó i acusa el taronja de ser un "malvat". Martín Blanco es rebota i nega que mai hagi parlat amb Moliner de la presó de Cuixart ("S'ho inventa, fa 3 anys que no parlo amb Empar Moliner") i insulta Cuixart "fanàtic delinqüent":

jordi cuixart EFE

ACN

Empar Moliner insisteix que el diputat taronja menteix i li ha dit en persona a ella que Cuixart no hauria de ser a la presó. Segueixen els adjectius, "cínic". Més tard deixa de parlar de tu a Martín Blanco i utilitza el vostè per dir-li "dolent";

Que ningú pugui dir que el procés distancia amics i familiars. El polític i l'escriptora no eren amics i ara no amaguen que es detesten.