"Estoy en un momento vital fabuloso y feliz". Aquesta frase la va dir Elsa Anka el passat mes d'abril, quan va presentar en societat la seva nova parella, amb qui surt des de fa dos estius. La presentadora catalana està passant per un moment dolç. A nivell professional diu que està preparant una cosa que li ve molt de gust i a nivell personal està com mai al costat dels seus fills i del financer suís Víctor Pret-Heimerl, un home que viu entre Andorra, Luxemburg i Barcelona, separat i amb fills.

elsa anka i filla

@elsaanka8

elsa anka i parella

@elsaanka8

La televisiva té un altre motiu per somriure: acaba de celebrar el seu aniversari. 54 primaveres que ha aprofitat per autoregalar-se una foto preciosa on surt despullada i amb actitud d'estar gaudint del moment. Se la veu segura d'ella mateixa, no només per l'expressió de la imatge sinó també pel text que l'acompanya: "Sumo vida a mi piel y más allá: a mi alma, a mi corazón. Sumo sonrisas, lágrimas, decepciones, magia, ilusión, curiosidad, inquietudes, miedos, amor, amistades. Sumo experiencia, fallos y aciertos, errores y perdones". Anka assegura que dins seu encara conserva "esa niña que sigue en mí" i agraeix als que sempre han estat al seu costat l'afecte rebut, en especial, com no podia ser d'una altra manera, "gracias a mis hijos porque ellos son todo lo anterior y mucho más. Porque siempre repetiré que son mis mejores maestros. Y gracias (a él) por aparecer en mi vida".

elsa anka

@elsaanka8

Aquesta és la vegada que més al natural s'ha mostrat. Un nu que els seus seguidors i amics li han elogiat a les xarxes. Perquè tot i que el temps ha passat, Elsa Anka continua somrient i afrontant la vida amb el mateix optimisme que aquell cap d'any llunyà que va esvalotar els espectadors de TV3 anunciant un streaptease integral al programa Pilotes fora que després va ser, sí, però en la seva versió animada:

Queden dies pel cap d'any. Hauran passat 25 anys d'aquestes imatges. I ara sí que Elsa Anka ha despullat el seu cos i els seus sentiments per fer-se un regal merescut.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat