Elsa Anka fa anys que no té programa de TV. L'últim que ha presentat la catalana és un espai d'entrevistes a TV locals amb l'ex de Jordi González, Enric Escudé. Ha passat el testimoni a la seva filla, Lídia Torrent, que cada dia surt a Cuatro co-presentant First dates amb Carlos Sobera. Acostumen a anar juntes a tot tipus d'actes, presentacions, premis i catifes vermelles. Així llueixen una mare de 54 anys i una filla de 26. Estan en forma:

elsa anka i filla GTRES

elsa anka lidia torrent GTRES

GTRES

És evident que Lídia ha heretat els gens de la seva mare: s'assemblen molt. Elsa Anka manté un aspecte envejable i així marca abdominals a la seva última foto. Arriba l'estiu i primer bikini de la temporada. Anka esplèndida camí dels 60:

Benvingut juliol. A dia 2 ja està morena: mentre la filla grava a telecinco la mare pren el sol. Durant anys Elsa Anka va ser parella del jugador de bàsket del Barça Juan Antonio San Epifanio Epi però l'últim nòvio conegut és un atractiu austríac: Víctor Prat-Heimerl, un financer segons el digital Jaleos:

elsa anka novio gtres

elsa anka i parella

GTRES / Instagram

Elsa Anka en bikini, sola, amb el nòvio, per donar la benvinguda a l'estiu o per marcar el terreny a la seva filla que també té un nòvio televisiu, l'exfutbolista Jaime Astrain. Guapos ho són tots.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat