Lidia Torrent ja ha passat pàgina. La mediàtica filla d’Elsa Anka va tallar fa dos mesos amb en Matías Roure, el barman argentí de ‘First Dates’ que treballa amb ella al programa. Només fa un parell de dies que es va fer públic que la parella havia trencat però la popular cambrera del reality de Cuatro ja té un nòvio nou.

lidia torrent matias roure instagram

@matiroure

Segons la revista ‘Hola’, la nova parella de la Lidia Torrent és en Jaime Astrain. Es tracta d’un exfutbolista madrileny de 31 anys que es va formar a la cantera de l’Atlètic de Madrid i va jugar al filial del Vila-real i l’Osasuna, abans de competir professionalment al Còrdova, l’Écija i el Jaén. La seva carrera esportiva no ha estat pas gaire dilatada i Astrain ja està retirat. Ara prova sort a la televisió i fa de tertulià a ‘El chiringuito de jugones’, el programa del canal Mega presentat per Josep Pedrerol.

jaime astrain chiringuito

MEGA

El nou nòvio de la Lidia Torrent ja havia estat carn de la premsa rosa en el passat. Durant els mesos de tardor de l’any 2017, Jaime Astrain va estar sortint amb la presentadora Lara Álvarez. Però la seva relació va ser molt breu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵 📸 @katie_sudekova

A post shared by Jaime Astrain (@jaimeastrain) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best moments in life are felt, not written. 💫✌🏼

A post shared by Jaime Astrain (@jaimeastrain) on

 

‘Hola’ revela que Torrent i Astrain van anar junts a la gala dels Premios Número 1 de Cadena 100 que es va fer dilluns al museu Guggenheim de Bilbao. Sobre la Lidia, la revista assegura que “fue vista en actitud cariñosa con el modelo y comentarista deportivo”.

lidia torrent anka gtres

GTRES

Després de tres anys de relació amb en Matías Roure, la Lidia Torrent dona per tancada aquesta etapa i s’il·lusiona per un nou amor.