Per una vegada, l'entrevistador més diferent de TV3 passa a ser entrevistat. L'Eloi Vila s'ha fet un forat els dilluns amb el programa més barat de la cadena pública. El productor d'Al cotxe! és un dropo i no cal ni que hi sigui. Mai tants espectadors havien costat tan pocs diners de seduir: un cotxe elèctric, un convidat i una conversa que flueix més suau que el trànsit. Ara Vila passa per La nit dels ignorants de Xavier Solà de Catalunya Ràido i és el protagonista.

Ha patit algun accident de trànsit fent el programa? Diu Vila: "Han pujat 230 persones al cotxe, 230 viatges i no ens ha passat res. Un dia anant a carregar l'actriu Àurea Màrquez vaig tocar la punta d'una moto aparcada. Més que en Sant Cristòfol, patró dels cotxes, crec en la bona conducció. Soc prudent i vaig al tanto. No és cert que em despisti conduint. Però portem 4 càmeres i no sembla que miri a la carretera". ¿Qui detesta anar de copilot i no conduir? Pere Arquillué, Ramon Pellicer ("l'he de portar jo") o Els Amics de les Arts es van sobresaltar quan es va creuar un ciclista.

Arquillue 3 copy (1)

Pellicer 7 copy

Amics 2 copy

TV3

eloi vila adrià rovira

Adrià Rovira

Vila acaba esgotat amb la doble concentració: conversa i conducció. Un dia en va fer tres i va extenuar-se. Cap pregunta sobre el seu compromís amb els presos polítics. Un presentador indepe a TV3 mereixia alguna pregunta al respecte. Van a l'obvietat "La gent explica el que li surt de l'ànima. Per aconseguir-ho intento no preguntar incisiu sinó deixar que cadascú arribi on vol arribar. Poso en safata neguits i pors a la vida: tenir fills, que es morin els pares... Tots som iguals".

rahola AL COTXE  tv3

Rahola plora recordant la mort del pare / TV3

Vila prega per les víctimes del trànsit: "Demano que no hi hagi més morts a la carretera, siguem més prudents i copscients tota l'estona i no tenir les carreteres en mal estat, amb punts negres. Però hem de ser optimistes, vist el que fèiem de joves  al cotxe, jo tinc 46 anys però en tenia 18, hem millorat". Una pregunta que no va respondre: Té tots els punts del carnet?