Al cotxe! torna a asseure dues dones però no al volant sinó de copilots. Només Laura Rosel es va posar a conduir el vehicle elèctric que TV3 engega cada dilluns (6,7% de share). Dues artistes rondant la quarentena: l'actriu Agnés Busquets (42) i la cantant Beth Rodergas (37). Amb els pares vius, Eloi Vila es va centrar en els fills i les malalties, uns clàssics d'Al cotxe! Mentre Busquets va confessar que es planteja fa anys deixar Polònia però no gosa, la cantant, més inhabitual de la TV, va esplaiar-se amb una malaltia que pateix i que va confessar que és "molt dolorosa": endometriosi.

FOTOS WEB BETH RODERGAS 7 (1)

Beth: "La tinc diagnosticada des dels 16 anys. Em van operar dues vegades dels ovaris. Cada mes quan tinc la regla el teixit s'ha de despendre però petis trossets es queden aferrats al cos, com ara al recte o a l'apèndix. Es poden fer quistes. És molt bèstia el dolor de regla, he arribat a desmaiar-me, a vomitar, a tirar-me per terra. És un dolor molt heavy. Provoca infertilitat. El meu segon fill, el Kai, és in vitro perquè ja m'havia afectat una de les trompes". Afecta una de cada deu dones però se'n parla poc, i afecta a cares conegudes com Estel Solé o Judith Antequera. Beth ho denuncia: "Està bastant silenciada. Si la tinguessin els tius se sabria més".

dime tv3

TV3

L'altre moment de l'entrevista va ser quan al CD del cotxe sona "Dime" amb la que Beth va quedar 8ª a Eurovisió: "Vaig ser l'única persona de l'Estat a qui no agradava aquesta cançó. No la volia posar ni al disc, no la volia cantar als concerts i la gent me la demanava. Va ser un pèl trauma, la vaig defensar però aquella nit li vaig dir a la Nina que allà acabava allò i passava pàgina. Representar Espanya a Eurovisió m'ho vaig trobar, no em feia especial il·lusió". A Beth, de Súria, se li entén tot.

beth rodergas tv3

TV3

No li va caldre parlar de política. Una conversa amable i íntima. I Eloi Vila veient com les convidades coincideixen en el comiat. Les dues mares de cadascuna van dir-los el mateix: "Ah, vas a Al cotxe, m'agrada molt aquell noi". Eloi Vila, el gendre de Catalunya