Toni Cantó i Elisa Beni són vells enemics. Ara que Antena 3 és un tentacle més de la campanya electoral de Ciutadans, veurem els candidats taronges fent campanya dia sí i dia també al programa d'Albert Castillón, afiliat a España Ciudadana. Susanna Griso fa vacances de Pasqua però el seu programa taronja entrevista Cantó i l'oposa a Beni. La tertuliana ja el va deixar sec quan Cantó denunciava que el teatre català el veta i Beni li va aclarir "¿No será que como actor no les gustas?". Ara Beni l'ha volgut marcar en el publireportatge de Cantó davant d'uns barracons escolars a València.

Toni Cantó és l'únic candidat a presidir la Generalitat que en el debat electoral no va utilitzar ni una paraula en valencià. Però denuncia que el govern de Ximo Puig "impone la lengua". El seu menyspreu al català només queda eclipsat per la seva manipulació. Elisa Beni el posa a lloc: "Es muy loable que los niños no estudien en barracones pero es hipócrita que digas que arreglarás eso porque governarás solo con el PP, que es quien dejo las arcas vacías y creó un déficit de mil millones creando esos barracones. Es hipócrita que digas que arreglarás lo que causó el PP, con quien governarías".

canto elisa Antena 3

Antena 3 (clica la foto per veure el vídeo al minut 3:08:42)

Beni: "Esto es un zasca que te acabo de dar". Per sota de micro algú des de plató es refereix a Toni Cantó amb un explícit "No tiene ni puta idea". La presentadora substituta de Griso veu arraconat Cantó i ho acaba "Debatir con pinganillo es difícil. Otro día lo hablan en el plató". Cantó nerviós quan les enquestes diuen que no governarà enlloc. És pitjor polític que actor. I això és dir molt.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat