Sovint ens hem trobat amb diferents presentadors i presentadores que després de fer dels platós de televisió els seus hàbitats naturals durant molts anys, canvien els focus i les càmeres per uns altres objectes i tenen una vida professional ben allunyada del que van fer de petits. En el terreny dels presentadors i actors de programes o sèries infantils, aquest fenomen es dona encara més, ja que molts joves, quan creixen, troben la seva veritable passió professional, i tot i que sovint té a veure amb el que han començat fent, en alguns casos no té res a veure. Com és el cas d'Elena Jiménez

disney
Elena Jiménez, amb companys del Club Disney, com Jordi Cruz
elena disney 2
Elena Jiménez, amb companys del Club Disney / Telecinco
elena disney 4
Elena Jiménez, amb companys del Club Disney / Telecinco

De petita els seus rínxols i el seu somriure van ser habituals a El Club Disney, que va presentar durant molts anys. Allà va coincidir amb un estimat presentador català com Jordi Cruz, el d'Art attack, no el xef. A banda de presentar, l'Elena també va fer algunes incursions en la ficció, participant en sèries com Hospital central, Hermanas, El comisario, Ana y los siete o la seva darrera participació en una sèrie, Amar es para siempre, el 2014. Però un bon dia va decidir deixar això enrera i fer el que veritablement li treia la son, la seva veritable passió: allistar-se a l'exèrcit.

Les Forces Armades, la seva veritable passió

La seva vocació era entrar en les Forces Armades i ho va aconseguir, ascendint, amb el temps, a sergent primer: "Fue la mejor decisión de mi vida", explicava al programa Socialité. De fet, en un vídeo promocional de la institució, el 2015, per celebrar els 25 anys de la dona a l'Exèrcit de l'Aire, deia: “El tipo de armamento que a mi me gusta y este tipo de vida solo se puede tener en el Ejército. Me he criado con la base aérea, el ruido de los aviones desde que era muy pequeña, si ya de por sí tenía muy claro que quería trabajar en el Ejército del Aire, tener esto tan cerca fue lo que terminó por convencerme”.

elena ejercito
Elena Jiménez, ara, a l'exèrcit / Telecinco

Jiménez, que té claríssim que mai de la vida no tornaria al món de la tele, va patir bullying de petita a l'escola, donada la seva exposició mediàtica quan era una adolescent, però ara està feliç de la vida amb la seva actual professió. De fet, només ha aparegut de manera esporàdica a la tele des que va renunciar-hi, com quan va concedir una entrevista al que va ser el seu company Jordi Cruz, a la Cadena 100. O ara, quan l'ha entrevistat el programa de Telecinco: "Cuando entré en el ejército había gente que dijo que había entrado para prepararme un personaje. Y yo: 'Pues mira, no. Yo he entrado para ser soldado como tú'. Yo era la niña que en la feria pedía escopeta. No volvería a la tele. Se me ha pasado ese momento. Donde estoy es donde quiero estar. Que me reconocieran ahora... lo llevaría reguleris. A mí me pilló un tema de bullying, lo que pasa que lo lidié bastante bien, pero fue durillo. Me pinchaban, me decían que si era una chulita, la de la televisión... Sí que tuve mis momentos de meterme en un baño y que me dejaran en paz".

elena disney ahora
Elena Jiménez, ara, a 'Socialité' / Telecinco
disney socialite
Elena Jiménez, d'adolescent, a 'Socialité' / Telecinco

L'Elena té un fill de cinc anys i també revela que està estudiant doblatge, cosa que també l'apassiona i que podria compaginar amb la seva feina.