Albert i Joskin són dos amics que s'ho expliquen tot i es diuen de tot. Només quan s'assoleix aquest grau d'amistat t'insultes a la cara. Aquest moment màgic, íntim i molt català va arribar al programa El foraster de TV3. I Quim Masferrer va tenir l'habilitat de trobar-los i deixar-los fer: "Què hi cardes aquí, tu? Vens a tocar els collons, estruç, Mare de Deu". Sempre us parleu així? Sou amics? "No som pas amics, només de pensar d'anar de vacances amb ell una setmana... Em truca a les 11 de la nit i dic 'Qué vols ara!". Líder de la nit, increïble 21,3% i 600 mil espectadors. El comptador d'insults es posa en marxa.

masferrer bastaix tv3

TV3

Diccionari català d'insults, variant Sant Martí de Llèmena (el Gironès): "que et bombin vestruç, carcan, inútil, cabró, bastaix, una persona deixada de la mà de Deu, és el rotllo que hem portat tota la vida". Els espectadors van córrer a mirar el diccionari al mòbil. Bastaix: persona que té per ofici transportar coses de pes a coll, generalment amb l'ajut d'una capçana, d'una corda , d'una barra, etc. Meravellós. El gag de Masferrer estava cantat: "Què és un bastaix: el que em penja aquí a baix". Aquest és l'instant en vídeo:

el foratrse

TV3

foraster tv3

TV3

Mentre sona You've got a friend in me (Tens un amic en mi) de Toy Story el programa dispara al cor dels seus espectadors. Una vaca pastura. Màgia

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat