Última onada de l'EGM de 2019. Serveix per valorar les estrenes de la temporada i en general han fracassat excepte la gran aposta de RAC 1, Marc Giró, que amb el seu programa d'El Terrat, Vostè primer, aconsegueix estrenar-se liderant i augmentant els oients que tenia La segona hora de Minoria absoluta i Quim Morales. La gran decepció és l'estrena d'Àngels Barceló al matinal de la SER que s'estrena empitjorant Pepa Bueno. L'aposta de la ràdio líder a Espanya per la periodista anti-independentista catalana no ha reeixit.

Jordi Baste pensatiu @jordibaste

RAC1

Hi ha hagut un descens general de les ràdios, un fet estrany en un trimestre on l'actualitat catalana ha estat molt potent i els digitals o les TV han pujat. Les dades per matinals a Catalunya són: El Món a RAC1 631.000, El Matí de Catalunya Ràdio 430.000, Hoy por hoy  209.000 i Aquí amb Josep Cuní 28 mil. Tots perden oients.  RAC1 segueix líder, aguanta la patacada general i augmenta la distància amb la ràdio de la Generalitat.

Marc Giro Josie Zapeando La Sexta

La Sexta

Àngels Barceló, la gran aposta a Espanya, perd 58.000 oients, i es queda a l'Estat amb 2.814.000 diaris. Un mal començament. Entre els que no s'estrenen, qui més eprd és Carlos Herrera, 158 mil oients menys a la Cope.