Un dels grans xascos que s'ha endut mitja Catalunya és amb la periodista Àngels Barceló. Els espectadors que van veure néixer TV3 amb la locutora als Telenotícies esperaven que sent l'estrella de la principal ràdio espanyola, fa Hoy por hoy a la Ser, faria pedagogia. Barceló ha desistit d'explicar els sentiments de tots els catalans i ha fet un editorial incendiari contra els indepes, dient que és un moviment "autoritari". Toni Soler la veu com un guàrdia civil amb tricorni.

angels barcelo toni soler

Ser / TV3

Una cosa és no ser independentista i l'altra ser furibundament anti-independentista. La seva companya a les ones radiofòniques Júlia Otero li sabria explicar. Barceló ha destrossat també una excompanya seva de TV3, Lídia Heredia. per no haver escopit Elisenda Paluzie. Lleig. Barceló sabrà de seguida que s'ha passat veient no només qui ha ofès sinó qui l'abraça: Joan Carles Girauta.

girauta EFE 2

EFE

Girauta dona la benvinguda a Barceló, deixant clar que la periodista abandona l'equidistància per fer-se de les tesis extremes de la dreta. I on pot donar la benvinguda un diputat de Cs? És evident: a Ciutadans. Els followers de Girauta acullen la "nova" Barceló:

girauta bandera efe

EFE

Barceló fa com Albert Castillón: catalana anti-indepe furibunda propera als postulats, o directament militant, de Ciudadanos. Aixoplugada sota la bandera de Girauta i Rivera, Barceló pot acabar com Castillón: el van fer fora d'Antena 3 per excessivament esbiaixat. Però Barceló és més taronja que Arrimadas.