El programa de Ana Rosa ha obert la setmana recuperant el que va passar a Barcelona amb la manifestació de VOX durant el cap de setmana. I ho ha fet amb un greu enfrontament entre l'Eduardo Inda, director de OK Diario i el periodista Antonio Maestre, de La Marea. Dos enemics íntims que les han tingudes de tots els colors al llarg de la seva trajectòria mediàtica. Però avui, Inda ha traspassat límits insospitats, en referir-se a la mare de Maestre en un parell d'ocasions: "Tu madre me lo ha filtrado" i "¿Sabes quien es tonta útil? Tu madre"

D'aquesta forma tan barroera, agressiva i lamentable responia Inda a les afirmacions de Maestre, que assegurava que a la manifestació de VOX "no había más de 1500 personas". Inda, que dona més crèdit a les 15000 comptabilitzades per Santiago Abascal, líder de la formació, començava a escalfar-se: "Mientes Maestre, mientes como siempre". Maestre ironitzava amb un ″¿Eso te lo han filtrado las cloacas?”, fent referència a les suposades exclusives del diari dirigit per Inda respecte de cas Villarejo i enrabiant al polemista: “¡Me lo ha filtrado tu madre!”. 

maestre inda ana rosa   telecinco

Telecinco

Ana Rosa, davant aquesta exclamació, tractava de posar ordre, sense èxit: “Las madres no están en esta mesa y las cloacas tampoco”. Maestre, tan indignat com sorprès, ha intentat continuar argumentant. Preparava el terreny per a la traca final, mentre Inda prosseguia amenaçador, fora de sí i fidel al seu estil: "Si él desenfunda se la va a llevar". I va complir la seva amenaça.

I ha estat quan Maestre dissertava sobre el concepte (soviètic) de "tonto útil" i assenyalava Inda com a membre "de la brigada político-mediática para construir noticias falsas para atacar a enemigos del PP”. El periodista li donava dues opcions: "Que supieras que formabas parte de esa brigada y por tanto eras conocedor y partícipe, o que no lo supieras y fueras un polieznyi, un tonto útil". Inda, enfurismat, ha tornat al pati de l'escola: "¡Tonto útil será tu madre o tonto útil será tu padre!”. I què en feia, l'Ana Rosa? Patir. Patia per la picabaralla, però per un motiu curiós: "Tengo un invitado que me está esperando y que es ajeno a esta situación, que además a me parece lamentable" Qui era el convidat? En Manuel Valls. De la mare de Maestre o de la sensibilitat de l'audiència que segueix el programa, cap comentari. Inda té barra lliure.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat