Posar Eduardo Inda i Esther Palomera junts en un mateix plató assegura que es diguin el nom del porc per qualsevol motiu. És el que té treballar per dos mitjans oposats com OK Diario i eldiario.es. Ana Rosa Quintana ho sap, per això els fa compartir taula al seu programa. Se les tenen per qualsevol cosa. La penúltima: el pessebre de la Plaça de Sant Jaume: "ese belén es una mierda. Terminológicamente estoy siendo muy preciso. ¡Una reverenda mierda!". La darrera? La cimera del canvi climàtic i Javier Bardem.

inda i palomera

A Inda no li han provat les paraules de l'actor a l'alcalde de Madrid: "El estúpido de Almeida quiere revertir Madrid Central y permitir que circulen vehículos contaminantes por la capital" i ha fet seves les crítiques de Martínez Almeida ("El típico listo, eso si muy progre, que piensa que lo de pagar impuestos no va con el"). SuperInda al rescat. Capa de justicier esmicolant l'actor: "¿Qué legitimidad tiene Bardem para dar lecciones de ecología? Está inhabilitado para hablar porque está condenado por defraudar a Hacienda".

almeida bardem gtres

GTRES

Inda ataca Bardem i Palomera li diu al primer que no és el millor exemple per anar donant lliçons de bons modals. "Lo dice el que insulta permanentemente". Inda, furibund, li salta a la jugular: "¿Cuándo insulto yo?", s'indigna. Poden riure davant la pregunta retòrica d'un periodista que ha fet del descrèdit, la falsedat i el menysteniment, un art: "Permanentemente", li recorda la tertuliana: "Insultas cada día a todos y también a tus compañeros". I Inda, irat a més no poder: "¡Mentirosa, embustera!".

inda palomera 3

Telecinco

No veiem Ana Rosa molt seguidora de Greta Thunberg. Però per començar, podria reciclar el que contamina del seu programa, com aquest personatge abjecte que es fa l'ofès.