Quan va néixer la seva primera filla, el desembre del 2021, va emocionar els seus seguidors a xarxes amb un missatge commovedor que acompanyava una foto on es veia la petitona i la feliç i orgullosa mare, la Carla, abraçant el nadó al llit de l'hospital. Deia aleshores "Doncs ja és aquí. El millor que farem mai. Un amor per sempre. També són aquí  l'aclaparadora sensació de no estar preparat i una (altra) por nova i desconeguda. Però hem vingut a jugar. Ara, si em dispenseu, aniré a erigir un monument a la meva dona al rebedor de casa. Dia 21 de l'any 21. No cal que us digui de quin equip serà". Una xifra que remet, als futboleros pericos, a un dorsal, el de Dani Jarque, que commou a tots els seguidors de l'Espanyol sempre que el recorden. I és que, efectivament, parlem del genial Edu de Batlle, de qui ningú té dubtes dels seus colors, només cal veure com ha aparegut el seu gos a xarxes o ell mateix de petit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

El narrador dels partits de l'Espanyol a RAC1 provoca un efecte curiós que crec que comparteixen molts altres com jo. Els periquitos l'adoren, però és que tot i que servidor sigui culer fins el moll de l'os, tot i que bategui sang blaugrana per les nostres venes, ens encanta escoltar els partits del club blanc-i-blau per l'emissora privada de Catalunya. Evidentment, sense el neguit del resultat, però sí amb ganes de passar una bona estona de ràdio, de passar-ho molt bé per les retransmissions sensacionals amb ell al capdavant, ben acompanyat de companys com el gran Dani Solsona o el Xavi Puig. I és que l'Edu és un narrador de futbol descomunal, divertit, original, empàtic i apassionat. Imaginin si provoca aquestes sensacions en oients a qui el futbol els hi llepa un peu, què no ha de provocar en oients periquitos. Només cal que escoltin com va narrar el 2 a 3 final de l'Espanyol al camp de l'Eibar, bogeria total al descompte i un morrejeu-vos amb qui tingueu al costat perquè això no ho tornarem a veure!" que ja forma part de la història. Només diré que li vaig fer cas amb la meva dona, i això que, com he dit, a casa som més culers que l'avi del Barça.

edu
Edu de Batlle / RAC1

La talla professional d'aquest periodista, excap d'esports de RAC1 i veu de l'Espanyol, queda lluny de qualsevol dubte. Recentment ha rebut un Premi Ràdio Associació a les transmissions esportives de l'emissora on treballa, amb les seves del club blanc-i-blau, les del Barça del Joan Mª Pou i les del Girona del Miquel Agut, exaecquo amb el Tot Costa de Catalunya Ràdio del Jordi Costa i la Sònia Gelmà, excompanys de De Batlle a RAC1. I l'Edu ho agraïa amb aquestes sentides paraules.

L'Edu té la capacitat d'emocionar quan parla. És d'aquells que quan diu alguna cosa, te l'has d'escoltar, o, com en aquest cas, llegir. Perquè el periodista commou parlant de futbol o parlant dels seus fills i la seva dona. I és que acaba de ser pare del seu segon fill, un germanet per la seva primera filla, que ja té dos anys i dos mesos. Ell i la seva dona acaben de tornar a ser pares, i si en el primer embaràs ja va fer plorar per les paraules boniques dedicades a la Carla ("aniré a erigir un monument a la meva dona al rebedor de casa"), ara ho ha tornat a fer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu de Batlle (@edudebatlle)

Mirin com ha comunicat el naixement del seu segon fill i mirin què ha dit de la mare de la criatura: "Ahir vaig veure la meva dona donar a llum el nostre 2n fill sense epidural (per contraindicació mèdica), patint i lluitant durant hores. Tinc una sensació d'(encara +) admiració, orgull, agraïment i deute per sempre més. Li he dit a ella i ho proclamo aquí perquè ho sapigueu tots. Que ja sé que l'oncle Elon vol que aquí ens odiem i barallem els uns amb els altres, però soc feliç i me la pela tot". Meravellós.

De Batlle demostrant la seva alegria màxima, el seu orgull per la seva dona i el seu agraïment etern. Immediatament, els amics de la parella i molts companys de professió, emocionats, els han felicitat per la bona nova:

Ens sumem a les felicitacions. Ha nascut un perico més. Edu de Batlle, orgull de fills, orgull de dona. L'enhorabona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!