Aquest 23 d’octubre, Dulceida bufa 30 espelmes. I ho fa en un moment personal i professional immillorable: acaba de celebrar tres anys de casada amb la seva dona, Alba Paul, la seva carrera com a ‘influencer’ no té aturador, és empresària d’èxit amb una marca pròpia... La catalana especialista en moda ha aconseguit aixecar un imperi. Tot plegat, gràcies al blog d’internet que va decidir obrir quan només tenia 19 anys.

Dulceida GTRES

GTRES

Abans que el món conegués el fenomen que és ara, la Dulceida era només l’Aida Domènech, una noia de Badalona que s’interessava per l’art dramàtic i la moda. Però el 24 de novembre del 2008 tot va canviar. És la data de la primera publicació al blog que la duria a la fama. A poc a poc i a base d’escriure, l’Aida va aconseguir que la seva opinió d’estilista online fos més i més escoltada. Cada cop eren més els seguidors que volien conèixer els seus consells sobre maquillatge i roba.

dulceida blog 1

dulceida blog 2

dulceida blog 3

dulceida blog 4

dulceida.com

El blog va deixar pas al canal de YouTube, que la va impulsar definitivament a la fama. El seu primer vídeo, recitant un monòleg, és imperdible. La resta, opinant sobre moda però parlant també de la seva vida privada, l’han dut a acumular més de 2 milions de subscriptors que l’han col·locat al cim de les ‘influencers’ més seguides de tot l’Estat. Després van arribar també els comptes de Twitter i d’Instagram que l’han coronat definitivament com la número 1 del sector.

La Dulceida prepara ara una gran festa d’aniversari pel cap de setmana. EN Blau ha pogut saber que ho celebrarà en un hotel de gran luxe a Eivissa, rodejada d’una gentada. En total, 300 convidats entre els quals hi ha un munt d’amics i altres ‘influencers’ de prestigi.