Si algú es proposa trobar la primera foto de Dulceida a Instagram, sàpiga que no és feina fàcil. Gairebé 6.500 imatges ha penjat la influencer des que s'hi va iniciar l’any 2011, quan llavors només uns pocs la coneixien. Tampoc no es queda curta Laura Escanes, que tot i haver començat a Instagram força més tard -l’any 2014- ja supera les 1.500 publicacions.

Dulceida, tot un fenomen

Aida Domenech "Dulceida" és avui la influencer més famosa de tot l’Estat (si no la que més, una d'aquestes). Ho és pels quasi dos milions de seguidors, i perquè és ja una celebrity també fora de les xarxes. Els números parlen per sí sols: les seves últimes fotos no baixen dels 150.000 m’agrada i de vegades en superen els 200.000... però no sempre ha estat així.

Dulceida va penjar la primera foto a Instagram el 16 de desembre de 2011. En el dia de publicació d’aquest article, la imatge acumula ja més de 2.600 m’agrada. Gens malament per ser-ne la primera -es podria pensar-, però tot apunta que molts els ha aconseguit en els últims temps. I és que, vistos els comentaris, el primer post de Dulceida sembla haver-se convertit en la meca d’alguns dels seus fans:

 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

Després de la primera foto, en van arribar aquestes:

 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

Tot i que sembli ara increïble, Dulceida només aconseguia uns pocs centenars de m’agrada en els seus inicis. La prova, aquesta foto de juny de 2012 que es va fer amb l’actor Javier Calvo, que tan sols arriba als 177 likes:

 

The bad guys are going to festival! @javiercalvo @javviercalvo

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

Escanes, el compte “robat”

De la seva banda, Laura Escanes va publicar per primer cop al seu actual compte d’Instagram el 13 d’agost de 2014.

Amb una fotografia de primer pla, on hi destaquen els ulls clars i les arracades, l’ara dona de Risto Mejide va aconseguir 2.024 m’agrada. Un nombre considerable per ser la primera foto, però a més de passar el mateix que amb Dulceida (alguns fans busquen ara la primera foto de les seves influencers preferides), hi ha una altra història darrere.

Vistos els comentaris del post, a Escanes li van robar un perfil d’Instagram que havia tingut prèviament. També van robar-li totes les fotos que hi havia. D’aquí que saludi amb un “Hello again Instagram” (“Hola altre cop, Instagram”), als seus seguidors:

 

Hello again Instagram

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Aquí, una altra imatge d'Escanes de quan no arribava als 20 anys, que va penjar en el seu moment a Instagram, i que darrerament ha recuperat:

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Escanes supera avui  els 765.000 seguidors, i les seves fotos viren entre els 50.000 i 100.000 m’agrada