Als inicis de TV3, durant la dècada dels 80, una sèrie nordamericana feia les delícies dels espectadors catalans, Roseanne. Explicava la vida d'una família de classe treballadora en un moment on gairebé totes les produccions que venien d'aquell país ens parlaven de les vides de famílies riques i milionàries. Però els Conner eren diferent de tot el que havíem vist fins aleshores. Especialment, per la seva protagonista, una Roseanne malparlada, sarcàstica, i amb una personalitat hilarant. Ella i el seu marit, en Dan, així com els seus fills, formaven una família impagable, tremendament divertida, però que alhora, abordava qüestions que no s'havien tractat abans en una sitcom: l'atur, l'alcoholèmia, el consum de substàncies il·legals, les primeres relacions, la menstruació, els anticonceptius, els embarassos en l'adolescència, l'obesitat, l'avortament, el racisme, l'homosexualitat o la violència domèstica. Una meravella de sèrie còmica que tenia una sintonia d'entrada inconfusible, al ritme d'una harmònica, un saxo i una guitarra, on es veien els protagonistes asseguts, discutint i rient al voltant de la taula del menjador.

Ja ha plogut des que els fans no ens perdíem un capítol d'aquesta família tan peculiar que vivia a la ciutat fictícia de Lanford, Illinois, amb seriosos problemes per arribar a final de mes i per aquesta dona que tallava el bacallà a casa. Fa uns anys, hi va haver un retrobament catòdic després que es deixés d'emetre el 1997. Així, vam tornar a veure els enyorats personatges interpretats per la Roseanne Barr i John Goodman, Laurie Metcalf (germana de Roseanne en la ficció i en la vida real), els tres fills dels Conner, Sara Gilbert (Darlene), Lecy Goranson (Becky) i Michael Fishman (D.J. Conner). Quedem-nos amb aquest darrer, un marrec entremaliat, que feia anar de corcoll els seus pares amb les seves teories i que les deixava anar provocant sempre la rialla en l'espectador.

dj roseanne2
'DJ Conner' de Roseanne

Nascut el 1981, tenia només 7 anys quan va començar a rodar la sèrie. Ell, com la resta, van anar creixent, evidentment, però en ser ell un nen i el més petit del repartiment, cada any que passava impressionava més el seu canvi físic. Ara ja fa un temps que li hem  perdut la pista, després d'haver participat en els capítols especials de la sèrie fa uns anys. Actualment, als 40 anys, ell mateix es defineix com a actor, escriptor, director, productor, pare de dues criatures, entrenador i aventurer. Han passat els anys des que va interpretar el fill dels Conner durant 9 anys de la seva vida, i ara, tot i haver canviat, continua mantenint aquell somriure murri i sorneguer tan característic de quan era un nen petit que amb prou feines aixecava un pam de terra. Això sí, cabells blancs pentinats cap enrera revelen l'edat que ja té Fishman al seu DNI:

dj
Michael Fishman / Instagram
reelmfishman 272173290 980557462558474 2591567166683389909 n
Michael Fishman amb John Goodman / @reelmfishman

Sigui com sigui, ell, encantat de la vida que la gent li continuï dient als seus 40 anys, quan el veuen pel carrer, 'DJ!". Un paper que l'acompanyarà per sempre més en tota la seva vida i en la seva carrera davant de càmeres.