Una secció de famosos té una única màxima: que els que hi surtin siguin famosos. Cert que hi ha diferents graus de fama: famosets, famosos i súper famosos. Nacho Vidal és un actor català que entra de ple en la tercera categoria: és molt conegut. No tothom ha vist pel·lícules seves, ben pocs han vist una pel·li sencera seva, però tothom sap que fa cinema per adults i que ho fa perquè la mare natura l'ha dotat d'unes condicions idònies per fer cinema X. Com que l'editorial Planeta, a la qual pertany Antena 3, ha editat el llibre Mi nombre es Violeta, on explica que és pare d'un nen transsexual, Susanna Griso ha hagut de promocionar-lo a la taula final del seu programa, plena d'unionistes, peperos i carques. I la diputada del PP María Arenales Serrano s'ha fet la ignorant:

Li envien un whatsapp amb els convidats de la taula on fa de tertuliana a Espejo público i quan ha llegit Nacho Vidal no sabia qui era. Griso s'ha sorprèss tant que li ha dit "Ya te pasaré alguna de sus películas" i entre xerinola reien que María Arenales sigui dipositària de la sobirania popular per un partit de dretes que no sap qui és Vidal. Com quan Esperanza Aguirre no sabia qui era José Saramago (Sara Mago... quién es esa señora?) però menys cañí.

nacho vidal a3

Antena 3

Nascuda fa 55 anys a un poble de 150 habitants de la província de Valladolid. De diputada va passar a senadora pel PP. A la seva fitxa hi ha una llicenciatura i tres màsters. Tant estudi no li deixava temps pel porno.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat