El millor moment del programa Viva la vida és quan arriba el paparazzi Diego Arrabal a plató o quan connecten amb ell via telemàtica. El fotoperiodista acostuma a posar en alerta famosos de solera, famosillos de tres al cuarto i companys de professió. Quan ell apareix, posa't a tremolar.

diego arrabal

Diego Arrabal (Telecinco)

Això és el que pensen molts quan el veuen i anuncia que té alguna informació que pot esvalotar el personal. I exactament això és el que ha tornat a passar en el programa d'aquest cap de setmana. Segons Arrabal, existeixen unes compromeses fotografies d'una conegudíssima presentadora de TV captada en actitud "cariñosa con un hombre que no es su pareja". Ell mateix li va donar alguna dada a la presentadora Emma García sobre aquestes imatges. Pel que sembla, ben aviat el nom de la misteriosa dona podria revelar-se a la llum pública. Preparin-se per hores i hores de televisió a l'esmentat programa o a Sálvame

arrabal viva la vida

Viva la vida (Telecinco)

Arrabal està "recabando pruebas que demuestren la infidelidad de esta mujer". O dit d'una altra manera, està negociant la venda del material sensible que té en poder seu per treure-li com més suc millor. Segons el paparazzi, es tracta d'una dona "casada, es muy famosa en España, es joven y tiene hijos". Més dades: els rumors de crisi matrimonial de la presentadora han estat força freqüents durant els darrers anys. Facin les seves travesses. De moment, Kiko Matamoros ja va deixar caure María Patiño, nom que va desmentir el mateix Arrabal. A Mediaset ja ha començat la maquinària especulativa i segons aquesta descripció, moltes presentadores d'aquest país (no només de Telecinco) podrien respondre a aquest perfil. Arrabal parla de "uno de los bombazos informativos del verano". Les fotos de la presentadora intimant amb algú que no és el marit, "podrían desembocar en una ruptura sentimental". Això sí, Arrabal ha confessat que no té la foto amb el moment del petó, perquè aquest hauria tingut lloc en l'interior de l'habitació d'un hotel on ell, evidentment, no va poder accedir.

arrabal2

Diego Arrabal (Telecinco)

Als passadissos de Telecinco, tremolen abans de saber qui surt retratada a les fotos... I al seu despatx, Paolo Vasile compta el share que li farà pujar  aquesta futura exclusiva en els programes de la seva cadena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat