L'estiu és una època prolífica per a plataformes com Instagram. D'una banda, els famosos d'arreu del món el fan servir per lluir-se i fer dentetes amb les seves vacances. De l'altra, els voyeurs troben una font inesgotable de personatges amb els que satisfer les seves ànsies de tafanejar. Aquestes dues raons combinen a la perfecció a les xarxes d'una top model internacional, una de les més estimades a la firma Victoria's Secret: Devon Windsor. Potser no és tan coneguda a casa nostra, però gràcies a reportatges com el que trobem al web, segur que no trigarà en guanyar seguidors. Motius no en falten, o millor dit, imatges: Instantànies del seu comiat de soltera a Mèxic, envoltada d'amigues, familiars i companyes de professió, i que han deixat molts usuaris sense respiració.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤#GoneWithTheWindsor

A post shared by devon windsor (@devwindsor) on

Devon Windsor comiat soltera darrera @devwindsor

Devon Windsor comiat soltera dutxa@devwindsor

Devon Windsor comiat soltera @devwindsor

Na Devon celebra aquest comiat més d'un any després d'acceptar la proposició matrimonial de l'empresari Jonnhy 'Dex' Barbara, que no va escassejar amb la posada en escena de l'esdeveniment: Una festa a Bahames en una illa privada, paraules escrites amb roses, sopars íntims, un anell de fantasia... En fi, allò que ens passa a la majoria dels mortals. L'escena va ser tan escandalosa que na Devon no ha volgut ser menys que el seu futur marit, i "ha cremat" Los Cabos mexicans amb una festa plena d'estereotips (festa de pijames, platges d'infart, aigües turqueses i biquinis personalitzats). 

Devon Windsor comiat soltera @devwindsor

Devon Windsor comiat soltera festa pijama@devwindsor

Devon Windsor comiat soltera biquini@devwindsor

@devwindsor

No sabem si la parella "serán felices y comerán perdices", però el que ningú dubta és que estan gaudint força de tot el procés. No només ells, també els gairebé dos milions de seguidors de la model. Pren nota, Aurah Ruiz.