El marit d'Ana Rosa Quintana, Juan Muñoz, ha estat detingut per fer presumptes xantatges a través del comissari Villarejo, l'expolicia empresonat acusat d'extorquir amb gravacions com les de Corinna sobre el rei Joan Carles. Segons informa La Vanguardia, l'empresari sevillà de negocis immobiliaris i casat amb la periodista de Telecinco hauria fet fer seguiments il·legals, com punxades telefòniques sense autorització judicial, a una persona que li devia diners. Ho hauria fet, amb el seu germà i cunyat d'Ana Rosa Quintana, per poder fer-li xantatge i cobrar el deute.

 

A post shared by Me encanta vivir (@anarosaquintana) on

La policia s'ha endut detinguts tots dos, marit i cunyat d'Ana Rosa, i el seu advocat, per ordre de la Fiscalia Anticorrupció en el marc del sumari obert a l'Audiència Nacional que instrueix el cas Villarejo. En el sumari hi ha una peça oberta que investiga si el rei Joan Carles hauria comès delictes fiscals i de blanqueig.

Ana Rosa Quintana iot 4GTRES

GTRES

La popular periodista estava passant les vacances a Formentera amb el marit i els dos fills en comú. Muñoz és sevillà i enginyer, es dedica a negocis immobiliaris. És el segon marit de la popular presentadora. Alfonso Rojo és el primer marit de la periodista, amb qui té un altre fill, i que dirigeix un digital madrileny.

marit ana rosa quintana gtres

GTRES

La fiscalia concreta que els delictes de què se l'acusa són descobriment i revelació de secrets i extorsió. La policia ha fet registres a Sotogrande, Marbella i Madrid ordenats per l'Audiència Nacional i les diligències han estat declarades secretes.