David Muñoz ha estat durant diversos anys reconegut com el millor cuiner del món. A més, el seu restaurant DiverXo manté les tres estrelles Michelin. El xef comparteix en ocasions algunes receptes a les seves xarxes socials, però de vegades rep dures crítiques per les seves innovacions. Sempre que té temps intenta viatjar per tot el món, ara amb fills petits és més complicat, però li agrada impregnar-se de la gastronomia d'altres cultures, fusionar-les amb l'espanyola i crear plats trencadors.
Un dels plats més típics de la gastronomia espanyola i demanat pels turistes és la paella. Ningú se'n va d'Espanya sense tastar-la. Són molts els restaurants que han innovat en aquest terreny i ja no es basen en la mítica paella valenciana amb conill i verdures, ni tampoc en la paella de marisc que més es cuina a Catalunya. Ara s'atreveixen a posar-hi de tot, com a les pizzes.
David Muñoz fa explotar les xarxes amb una paella de xocolata i crispetes
El marit de Cristina Pedroche ja va cometre un gran error amb una paella amb xoriço, i ara ha fet un pas més, els seus seguidors no l'hi perdonen aquesta vegada i algun demana que “se'n vagi d'Espanya”.
Alguna vegada has vist una paella amb xocolata i pollastre? David Muñoz s'ha encarregat de presentar-la als seus seguidors. "La paella a la xocolata dels colomins que s'alimenten de panís en textures" és el nom triat pel cuiner per a la seva nova fusió d'aliments, que ha rebut opinions de tota mena. Per fer aquesta recepta cal disposar de blat de moro, blat de moro chulpi, moll de roca amb mole poblano, colomins daurats a rodanxes, un brou casolà fet amb les carcasses dels colomins i una mica de safrà.
Tot i que l'ingredient que més destaca i que no pot faltar en la seva recepta és la xocolata. Un cop el preparat està llest, l'aboca a sobre perquè es desfaci amb la calor. Cristina Pedroche aprova aquesta nova creació, ja que balla mentre ell cuina. Si amb les crítiques per la xocolata no en tenia prou, el xef s'atreveix a decorar el peculiar plat amb unes crispetes, ja que la cosa anava de colomins.
«El típic menjar que es fa un estudiant a final de mes amb el que queda a l'armari», «València sencera està plorant», «Li va faltar la Nocilla i sobrassada de topping» o «Si li poses unes galetes Oreo a trossos... Això estarà més a prop d'un McFlurry que d'una paella», són alguns dels comentaris més enginyosos.