Telecinco ha acabat amb Belén Esteban. La mateixa cadena que la va acollir quan ella era coneguda per ser la xicota de Jesulín de Ubrique, és la mateixa que l'ha censurat. A ella i a tot l'equip de 'Sálvame', clar, programa que xaparà el proper 23 de juny, just un mes abans de les eleccions generals. Hi ha qui especula que Pedro Sánchez ha avançat les eleccions generals al 23 de juliol perquè més o menys coincideixin amb el final de Sálvame, però aquesta idea no té cap solidesa. 'Sálvame' s'acomiadarà per sempre en poc més de tres setmanes i veurem com queden recol·locats tots els seus tertulians estrella.

Plató de Sálvame
Plató de Sálvame

Tots els seus tertulians i també el seu presentador. Jorge Javier Vázquez té contracte amb la cadena insígnia de Mediaset España fins a l'any 2025, però caldrà veure què decideix Borja Prado fer amb ell. Li trobaran un nou programa? Cobrarà sense treballar? El posaran de col·laborador? Veurem... Ell té assegurada la continuïtat, i així ho ha dit en més d'una ocasió, però alguns dels seus companys de programa no la tenen. O almenys no saben si la tenen. Figures com Kiko Matamoros sí que fa pinta que seguirà en programes amb què ja col·labora com 'Supervivientes: Perdidos en Honduras', però altres figures com Lydia Lozano o Belén Esteban podrien veure perillar la seva continuïtat com a figures televisives a T5.

Belén Esteban Telecinco
Belén Esteban Telecinco

Parlarem d'aquesta última, ja que el seu futur és una autèntica incògnita. Belén Esteban, més coneguda com 'La Princesa del Pueblo' té ganes de tele. Ella porta més d'una dècada sent una tertuliana habitual a 'Sálvame' i en la seva versió deluxe i ha estat, gràcies a les seves intervencions com "Andreíta, cómete el pollo" o els seus reiterats "¿Vale?" una de les imitacions més fàcils en els programes d'humor. Ara, sense futur al món de la televisió a curt termini, ha d'intentar provar coses noves. I ofertes no li falten... segur que moltes personalitats s'han posat en contacte amb ella... I una d'elles ha estat Josep Pedrerol.

Josep Pedrerol Mega
Josep Pedrerol Mega

"Me voy a dedicar a mi empresa, iré a algún programa de televisión, me haré dos o tres exclusivas al año en alguna revista... pero con tranquilidad", ha arribat a dir la Esteban abans d'assegurar el que dèiem, que té "ofertas en plataformas muy importantes". Una d'elles és la de Pedrerol, que l'ha temptejat tirant-li fitxa. Josep és un crac i sap que la de Paracuellos de Jarama té carisma, per això l'ha convidat a 'El Chiringuito'. "El hombre fue encantador. Y yo, que me encanta el fútbol, soy del Atleti a muerte, le dije que tenía que ir a su programa. Voy a ir, voy a ir. Está muy bien el programa. Lo ve un mogollón de gente y me alegro por ellos, me gusta verlo", revelava Belén en una entrevista online que donava a Club 113. S'imaginen un cara a cara Belén Esteban VS Tomás Roncero? Somiar és gratis.

Belén Esteban GTRES
Belén Esteban GTRES