Queda poc perquè comenci una nova temporada a la primera divisió de la Lliga espanyola. D'aquí a un parell de setmanes tornarem a tenir la màxima competició estatal, on el Reial Madrid defensa títol i on un renovadíssim Barça de Xavi s'ha reforçat molt i bé, fent somiar els culers, que esperem que enguany tornin els títols i el bon joc després d'una travessia pel desert massa llarga. Els Lewandowski, Raphinha, Kessié, Christensen, Koundé i companyia ja tenen ganes de saltar a la gespa del Camp Nou. Els seguidors blaugranes, impacients per la que promet ser una temporada meravellosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

El que no canviarà, però, seran moltes sensacions que portem tenint els seguidors del Barça les darreres temporades, sobretot, quan mirem els partits del nostre equip per televisió. Fins ara, la retransmissió dels partits de Lliga corria a càrrec de Movistar+. I ja sabem com se les gasten en aquesta plataforma pel que fa a comentaris capciosos, partidistes i declaradament madridistes. Només cal veure un Clàssic per constatar que sovint, és millor posar el mute o escoltar el partit per la ràdio. I en bàsquet encara és més descarat. Aquesta pròxima temporada, però, la meitat dels partits de la Lliga es veuran per Movistar+ i l'altra meitat per DAZN. Per tant, les possibilitats d'irritar-se amb el que se sentirà durant les narracions s'eleva exponencialment. I més, tenint en compte algun dels fitxatges que s'han fet de cara a aquesta temporada futbolística televisiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Aguirre (@eduaguirre7)

Si fa uns dies vam saber que a peu de camp als partits de Movistar+ hi haurà al micròfon Edu Aguirre, el col·laborador madridista d'El Chiringuito, íntim de Cristiano Ronaldo, un miniRoncero, ara hem sabut que un altre tertulià habitual del programa de Pedrerol, exjugador del Reial Madrid i anticuler declarat, formarà part de l'equip de comentaristes. Si bé el dia abans van anunciar que també hi seria el guaje David Villa en la seva nòmina de col·laboradors i comentaristes, la decisió anunciada avui ha encès les xarxes. Perquè ells mateixos han anunciat: "Dádsela al 14". I el 14 és José María Gutiérrez, Guti. Polèmic quan vestia de blanc i polèmic ara que ha penjat les botes ja fa un temps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAZN España (@dazn_es)

La decisió ha sulfurat bona part dels espectadors, molts, subscriptors de la plataforma, que en saber-ho han expressat la seva ferma intenció de repensar-s'ho:

Em sembla que molts faran com aquest darrer espectador.