Ha de ser complicat posar-se a la pell d'Albert Rivera. Ho té tot: fracassat, endollat i enrabiat. Ha passat més d'un any des que va estavellar-se per sempre més com a líder ultra disfressat de 'centrista', però no ho acaba de pair. Segueix entestat en la idea de que és un gran estadista i un líder d'opinió, quan la realitat no fa més que recordar-li que és tan irrellevant com Rosa Díez. Pobre. Passar de creure's el melic del món a un bufó de les xarxes socials no és gens fàcil, però es veu que ningú al seu voltant és capaç de dir-li: "Alberto Carlos, déjalo ya". Què va. Ell continua per "la linde". Ja saben, com la dita castellana. Potser estigui buscant un foradet a VOX quan el despatx d'advocats que el va fitxar com a galàctic s'adoni de que més que un CR7, han fitxat un Chigrinsky sense cabellera. La darrera mostra d'incontinència tuitaire i de manipulació barata i fal·laç, la seva intervenció estel·lar comentant el que passava al Capitoli dels EUA, amb ultres i neonazis assaltant la cambra de representants a Washington en suport a Donald Trump. 4 morts, dues bombes desactivades i un intent de cop d'estat violent que, segons Rivera, és el mateix que va passar a Espanya no fa gaire temps. Parla de Tejero? No. Tampoc, sorprenentment, de Catalunya (ja ho va fer Abascal). Però va estar a punt.

Tuit Albert Rivera sobre asalto trumpista al Capitolio : Twitter

Tuit d'Albert Rivera sobre assalt trumpista al Capitoli / Twitter

Albert Rivera Cs eleccions 10n - Efe

Albert Rivera desnortat / EFE

Un dels assaltants s'emporta un atril del congrés / @lacolomerberta

Un dels assaltants s'emporta un atril del Capitoli / @lacolomerberta

"Lo que está haciendo Trump es lo mismo que hizo Podemos en Andalucía o el Congreso", ha vingut a dir el fantasma de les eleccions passades. Igual, igual, Rivera. No se li cau la cara de vergonya perquè la té de formigó. Però ben pensat, el tuit és l'essència del seu expartit i dels seus ideals: mentides, intoxicació, victimisme i porqueria. Doncs bé, s'està duent una pallissa memorable a les xarxes, 'por los viejos tiempos'​. I una que no es talla és la periodista del cor catalana Laura Fa, vella 'amiga' de l'expolític i de la seva parella cantant, Malú, i que ha patit la ira dels seguidors d'aquest tàndem per dir veritats com temples. La seva galeta és per emmarcar: "cuando te comes el roscón de reyes en mal estado y te da por tuitear gilipolleces". La de 'Sálvame' és fina i no diu el que tots pensem: diarrea mental, vaja. 

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa a 'Sálvame' / Telecinco

Albert Rivera Malú bar carretera quiere bolsa Telecinco

Albert Rivera i Malú a un bar de carretera "¿quiere bolsa?" / Telecinco

Que algú li passi una capseta de píndoles de Loperamida, o acabarà una vegada més a l'hospital. Les digestions pesades són molt traïdores. I ell en té una que li dura des de fa molt, molt de temps.