Un dels millors presentadors que hi ha ara per ara a Telecinco és David Cantero. Presenta els informatius de la cadena amb una solvència, rigor, presència i professionalitat dignes d'elogi. Fora de càmeres, també ha demostrat en nombroses ocasions que no té pèls a la llengua i diu les coses tal com raja. I ara no s'ha mossegat la llengua i ha dit tot el que sent després d'un cap de setmana on ha vist escenes lamentables en plena crisi pel coronavirus.

david cantero

Telecinco

Cantero s'ha mostrat implacable en un vídeo després de veure com alguns veïns madrilenys sortien massivament als parcs o a la sierra o els que marxaven amb el cotxe a passar el cap de setmana cap a la costa, "me atrevería a decir que de manera homicida a una zona donde no había contagios""De poco sirve informar con algunas personas. Esa gente es la prueba de la falta de sentido común y solidaridad más absoluta. Hay que quedarse en casa. ¡Qué vergüenza y qué asco produce ver cómo algunos se saltan la alarma, las normas, las recomendaciones sin pensar en nadie"

david cantero2

Cantero ha sortit només a comprar el pa. I el que ha vist al pàrquing del centre comercial l'ha irritat: “plagado de guantes de plástico tirados por el suelo... ¿Pero qué clase de gente vive en esta sociedad? ¿En qué nos hemos convertido? Es repugnante. El periodista s'ha mostrat duríssim contra molts ciutadans que "desconocen lo que es la humanidad. Hace un buen día para pensar en qué nos hemos convertido como sociedad y en cuánta gilipollez nos rodea constantemente”...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coronavirus

Una publicación compartida de David Cantero (@david_cantero_informativos) el

I això que encara no havia vist les imatges vergonyoses d'aquest dilluns del metro de Madrid ple de gom a gom...