Fa un any i pocs dies que el cantant català, Àlex Casademunt, va perdre la vida en un accident de trànsit a Mataró, ciutat en la qual vivia amb la seva filla i parella, a prop de Barcelona. Una mort que es va produir la nit del 2 de març després que el cantant perdés el control del seu cotxe i impactés contra un autobús. Un tràgic accident pel qual no es va poder fer res per salvar la vida del jove cantant, que va morir a l'acte. Una pèrdua que va commocionar el món de la música. Molts van ser els seus amics i companys de professió que van plorar la seva mort i el van recordar a través de les seves xarxes socials amb missatges plens de dolor i sentiment. Encara que els que més van patir la seva pèrdua van ser els seus companys de la primera edició d'Operación Triunfo, programa musical de Televisió Espanyola amb què Àlex Casademunt va saltar a la fama i es va donar a conèixer com a cantant.

Àlex Casademunt Europa Press

Àlex Casademunt / EP

Ha estat durant la matinada de divendres 11 de març que David Bustamante, gran amic d'Àlex Casademunt, ha emocionat molt a tots amb l'especial record que ha tingut cap al cantant mort. Ha estat a través del seu compte d'Instagram, on ha compartit una fotografia juntament amb Javián, l'altre gran amic d'Àlex Casademunt, amb qui va formar part del grup musical Fórmula Abierta. "Dos germans recordant a un tercer... Et trobem a faltar, però sempre somriurem en recordar-te...". Aquestes són les boniques paraules que Bustamante ha compartit a les seves xarxes socials. I és que dins de l'acadèmia de la primera edició d'Operació Triunfo, David Bustamante, Àlex Casademunt i Javián es van fer millors amics. Una amistat que ha durat amb el anys. La fotografia de la que parlem és la següent:

Un retrat tipus selfie en el qual, tal com es pot veure, Javián, lluint una jaqueta negra i una bufanda granada, abraça afectuosament Bustamante, vestit tot de color negre, mentre els dos dediquen un somriure a càmera en record al seu gran amic mort amb tan sols 39 anys d'edat. Molt jove. "Sempre serem tres. És igual si ens podem tocar físicament o no. L'amor va molt més enllà d'això. Ja són 20 anys de profund afecte... t'estimo Àlex... t'estimo Titín", escriu Javián recordant el seu gran amic. Una publicació en el compte d'Instagram de David Bustamante que acumula més de 27.000 'm'agrada' i supera la barrera dels 300 comentaris. No és per a menys. Entre d'altres coses, els seus seguidors, més d'un milió i mig de persones, l'hi han fet arribar missatges com els següents: "Àlex sempre estarà amb vosaltres", "Que bonic que el recordeu amb un somriure, "Ell continua somrient des de dalt" o "Que orgullós estarà de vosaltres, es troba a faltar la seva simpatia".