Probablement, David Broncano sigui ara per ara, i amb permís d'Andreu Buenafuente, l'humorista més mordaç, llengut, irreverent, àcid i mosca collonera del panorama audiovisual actual en aquest país. Per ell mateix, per la seva rapidesa  i espontaneitat a l'hora d'entrevistar, però també pels col·laboradors dels que s'envolta, tant al seu programa televisiu a Movistar, La Resistencia, com al seu programa a la Cadena SER, La vida moderna.

la vida moderna

@VidaModernaOML

Aquest dijous, vigília del 12 d'octubre, Dia de la Fiesta Nacional, han sulfurat molts patriotes amb la seva mofa de l'excés d'espanyolitat i orgull patri que aquest divendres omple els carrers d'Espanya. Primer, amb la versió amb lletra que ha fet un dels membres del programa radiofònic, Queque. Un himne molt més original que el que va perpetrar Marta Sánchez, agafant com a inspiració la trama Gürtel i la corrupció del PP, amb frases tan sagnants com "hoy aquí manda mi polla morena, ¡ay, qué feliz soy como M.Rajoy!":

La paciència dels espanyols amb la pell més fina s'ha acabat quan un altre dels col·laboradors, Ignatius Farray, descrivia què és el que molts espanyols han sortit a celebrar aquest divendres, parlant d'una anècdota amb un sudamericà que no sap ben bé a què és deguda la celebració d'aquest dia: "pues el 12 de octubre se celebra que casi os aniquilamos a todos, que casi cometemos genocidio", diu mentre Broncano rebla "bueno, y sin el casi":

...con la Iglesia hemos topado, o en aquest cas, con la monarquía hemos topado. Una mofa que no ha estat benvinguda per molts usuaris que han deixat anar bilis després que Broncano i companyia "hagin gosat" fer broma d'un tema "tan seriós":