La derrota del Barça amb el València a la final de la Copa del Rei, dissabte passat a Sevilla, ha acabat d’ensorrar els culers, que demanen passar pàgina d’una temporada en que han guanyat la Lliga però en la que han fracassat estrepitosament a la resta de competicions, Champions inclosa. Després del partit, l’afició blaugrana va marxar del camp indignada, encesa contra la direcció del club per la deriva de l’equip. Però els culers no són els únics enfurismats pel que va passar dissabte a l’estadi: els fans republicans del cantant David Bisbal també estan emprenyadíssims.

david bisbal enfadat  GTRES

GTRES

L’artista almerienc va ser l’encarregat d’inaugurar la final de la Copa amb una actuació musical. Sobre la gespa del camp del Betis, Bisbal va intentar fer ballar tothom al ritme d’Ave María i Bulería. Però malgrat que el cantant va triar les cançons més conegudes del seu repertori, a les grades gairebé tothom el va ignorar. Bé, tots no. El rei Felip VI estava encantat d’escoltar-lo i el va rebre després del xou per agrair-li-ho, tal com ha mostrat ell mateix a les seves xarxes socials. “Siempre es un honor saludar a nuestro querido Rey de España y personalmente es un orgullo llevar esta maravillosa bandera por todos los paises donde tenemos la oportunidad de cantar”, assegura el cantant andalús.

Però molts dels seus seguidors no ho veuen de la mateixa manera i els més anti-monàrquics l’han deixat verd:

comentari bisbal 1

comentari bisbal 2

comentari bisbal 3

comentari bisbal 4

comentari bisbal 5

comentari bisbal 6

comentari bisbal 7

comentari bisbal 8

comentari bisbal 9

comentari bisbal 10

comentari bisbal 11

comentari bisbal 12

comentari bisbal 13

comentari bisbal 14

Rei Felip VI riure automobile Barcelona - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Són molts els artistes que han decidit posicionar-se políticament alguna vegada. La campanya de “los de la ceja”, cantants i actors que van donar suport a Zapatero a les eleccions del 2008, com Joan Manuel Serrat o Miguel Bosé, va tenir una repercussió enorme. David Bisbal, en canvi, ha preferit no mullar-se mai. Fins ara. Felip VI ja sap qui li farà la campanya si algun dia ha de sotmetre la Corona a referèndum.