Dani Rovira és amb 40 anys un dels pocs actors que omplen cinemes a Espanya. És el revers de Mario Casas. Tots dos són garantia de taquilla i no necessàriament pel que fan a la pantalla sinó pel que representen: dues icones, cadascuna en el seu àmbit. Dani Rovira és el col·lega divertit, que cau bé a tothom, excepte a Vox.

L'actor, després de superar un càncer i de tallar la seva relació amb l'actriu Clara Lago es refà amb una nova parella. La revela Telecinco al programa Viva la vida: Vicky Luengo.

Dani Rovira, TVE

vicky luengo GTRES

Dani Rovira i Vicky Luenbgo, TVE/GTRES

Rovira i Luengo comparteixen confidències en un restaurant de Madrid i una càmera de mòbil els grava dins del local i sortint plegats. Els somriures i la complicitat entre els dos actors fa que Telecinco afirmi que podrien ser parella sentimental.

"Hemos sido testigos de la primera cita de estos dos actores súper conocidos y guapísimos. Ella le propone ir a casa". Ho mostren en el següent vídeo:

dani t5

dani rovira luengo telecinco

dani rovira vicky luengo telecinco

Dani Rovira i Vicky Luengo, Telecinco

El programa té un espia dins el local de menjar vegà que revela de què parlen els companys de professió: "Dani Rovira está abierto al amor, el pasado jueves a las 10 de la noche en un céntrico restaurante de Madrid. Le acompaña Vicky Luengo, una actriz malllorquina de 31 años que hemos visto en series como Antidisturbios o Madres".

"La pareja comparte confidencias sobre sus gustos musicales, su relación con la fama o su admiración por Woody Allen. Tras 2 horas salen del local y ponen rumbo en una misma dirección. Tiernas imágenes de lo que podría ser una bonita historia de amor".

Dani rovira GTRES

viky luengo gtres 1 630x630

Dani Rovira i Vicky Luengo, GTRES

Diego Arrabal és el paparazzi que treballa a Telecinco i reconeix després de veure el vídeo que aquestes imatges són boníssimes i desagradaran Dani Rovira: "Tiene un odio a la prensa que no sé qué le habremos hecho. Se va a coger un verdadero cabreo. Cuando le seguíamos en Málaga era imposbile".

Vicky Luengo va treballar durant anys a TV3, formava part del programa TAGS del canal juvenil Súper 3. Més tard va seguir la seva professió d'actriu a la sèrie La Riera als migdies. Ara és famosa per protagonitzar la millor sèrie de l'any passat a Movistar: Antidisturbiios.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Luengo (@vickyluengo)

 Al teatre, l'obra Plastilina, Luengo va ser parella amb el seu nòvio a Antidisturbios, l'actor Jaume Maduala. També eren parella al culebrot de TV3. Són nòvios a tot arreu. Algunes fonts sostenen que la química junts també es produïa fora dels escenaris i haurien estat parella.

Ara Telecinco li atribueix una nova relació fins el punt de convidar Dani Rovira a casa seva. Parella de bons actors, guapos i propers. 40 i 31 anys. Com a actors, l'estrella és ella.