És curiós el que passa amb Masterchef. A mida que avança el programa, la curiositat no és tant saber qui serà el nou expulsat com quina una en faran al programa que generarà una polèmica majúscula i una indignació fefaent entre l'audiència. I aquesta setmana, fidels a la cita, el programa ha tornat a irritar, aquesta vegada, pel que han fet dos membres del jurat.

pepe i jordi

Jordi Cruz i Pepe Rodríguez / TVE

Deixant de banda una Samantha Vallejo-Nájera que ha cridat més que de costum, aquesta vegada els que s'han passat de frenada, segons molts espectadors, i no precisament per unes paraules cridades, sinoódites en veu força baixeta, han estat els seus companys de jurat, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. Fa uns dies, un aspirant va fer burla amb un altre pel sol fet de ser català. I ara, qui ha rebut la gracieta, ha estat una altra aspirant, xinesa en aquest cas.

jiaping2

Jiaping / TVE

En aquesta edició de Masterchef hi ha una concursant de la Xina, Jiaping. De moment, el seu pas pel programa segueix amb peu ferm, encara no l'han expulsat i mica en mica va fent uns plats que reben elogis per part dels jutges. Aquesta setmana també, especialment en la prova d'exteriors, on Cruz i Rodríguez siembre controlen un dels dos equips, el blau o el vermell: “siendo tu primera capitanía me has sorprendido gratamente. A pesar de que el castellano no es tu idioma natal, has dirigido perfectamente”, li van dir. 

jiaping

Jiaping / @masterchef_es

Però després d'aquestes paraules, també van aprofitar la procedència de la concursant per imitar-la a l'hora de parlar en castellà, per fer l'habitual accent xinès de mofa. Una broma entre jurat i aspirant que ella es va prendre bé, però que no ha caigut de la mateixa manera en molts espectadors. Aquest n'és un exemple:

 Aquestes han estat algunes de les reaccions:

jiaping tuit2

Preparem-nos que en el programa encara queda una gallega...