Preguntes freqüents ha tornat a la graella de TV3. Després de les vacances, el programa presentat per Cristina Puig va tornar els dissabtes al vespre, amb un breu cara a cara entre Pilar Rahola i l'exconsellera de cultura Mariàngela Vilallonga, o la presència dels doctors Trilla i Mitjà, a més de nous fitxatges que entren a formar part de la roda, com Ernest Folch.

 A la part final van convidar tres dels presentadors de TV3 més emblemàtics, ja sigui per la feina que han fet en diferents corresponsalies o al capdavant dels Telenotícies. Toni Cruanyes, Raquel Sans i Xavi Coral van parlar del nou curs que comença, i de la molta teca informativa que es preveu.

La cirereta del pastís, però, va arribar just al final. Durant uns dies, al FAQS ens han anat posant la promo amb el retorn. En ella, s'hi veia la presentadora agafada a un arbre i trobant-se la Suu en mig d'un bosc. La jove cantant ha estat al cap dels catalans durant tot l'estiu. El seu paparapapara, paparapaparapapa de la cançó Tant de bo, tema escollit per il·lustrar l'estiu de TV3, ha sonat a totes hores. També aquest dissabte en començar el programa:

Una veu càlida, intensa, dolça i espectacular... Tot el contrari que les dels tres convidats d'ahir. Cruanyes, Sans i Coral són uns virtuosos a l'hora de fer la seva feina, tres professionals de cap a peus amb una credibilitat a prova de bales..., però que no han estat dotats precisament amb el do de la cançó. La seva veu, tan creïble a l'hora de donar les notícies, grinyolava de mala manera a l'hora de cantar (o intentar-ho) la cançó de l'estiu. Ells l'hi van posar voluntat, però d'on no n'hi ha, no en raja. I el que van perpetrar (amb molt d'humor i esforç, això sí), va ser el tema de la Suu:

Tant de bo que no tornin a intentar-ho...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat