La jove Suu és la cantant de moda a Catalunya. Durant tot l'estiu ha fet que mig país vagi pels carrers taral·lejant el seu paparápaparápapá del tema Tant de bo! que ha servit per anunciar TV3

Però Suu és molt més que aquest meravellós tema. Si no han sentit la resta de les seves cançons, ja triguen. Però la Suu, tot i la seva joventut, demostra que parla igual de bé com canta. Fa unes setmanes, reflexionant sobre l'ús de la llengua. Ara, formant part de la nova temporada d'opinadors del programa No ho sé de RAC1, amb Agnès Marquès. 

A les xarxes socials també destil·la les seves inquietuds, i l'última piulada que ha fet aporta una interessantíssima reflexió parlant de la seva parella. La cantant explica que la seva nòvia li ha preguntat si li sembla bé que quedi amb la seva ex, una situació que potser algun dels lectors també ha viscut. I es pregunta en veu alta: "Quina merda de comportaments relacionals tenim socialment com perquè ella senti que m'ha de demanar algun tipus de permís per fer el que li surti del cony?". 

Més clar no es pot dir. Allau de reaccions donant-hi resposta:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat