La campanya que el diumenge de la detenció de Puigdemont van engegar C's i el PP contra TV3 per posar les càmeres al carrer i explicar el que passava ha tingut més recorregut des del PP de Madrid. Als tuits de diputats catalans com Albiol i Girauta els calia afegir una veu de Génova, la seu estatal del PP. La que s'apunta és la catalana Andrea Levy i ha anat a El programa de AR per fer-se entrevistar. Com que Ana Rosa és de vacances ha estat amb Joaquín Prat però Levy no s'ha tallat: 

Qui vulgui estalviar-se el vídeo amb Levy de vermell i trena ho ha repetit després en aquest tuit:

El 155 no va permetre intervenir TV3 segons sembla per les reticències del PSC que va votar al Senat a favor de cessar tot el govern, però sense entrar a la TV pública. La cadena ha fet saltar tota la programació del cap de setmana per emetre informació i les dades de seguiment han estat espectaculars. Un exemple sagnant: divendres de la presó de Turull i la resta de líders indepes La 1 de TVE munta un debat en català, Ara i aquí, que va fer un ridícul 2,7% tractant dels models de família amb el frare Carlos Fuentes. L'endemà TV3 dedica el FAQ's als presos polítics, com tocava, i va fer rècord històric: increïble 28,2% durant 4 hores. 

rosel faqs tv3

TV3

Si Andrea Levy se'n surt i Rajoy intervé TV3, el Preguntes freqüents el presentarà una monja i preguntarà sobre si cal tenir més o menys de cinc fills. Mentrestant les dades confirmen que si una TV pública es paga amb impostos és perquè els contribuents la mirin. Melero divendres al Tot es mou rècord: 21,7%. Dissabte el Ple del Parlament només una gran cadena el retransmet, TV3, i fa un 34,2%. TVE a aquella hora repetia Maestros de la costura: 4%. Potser Levy no vol que la TV3 intervinguda retransmeti el ple en què ella mateixa és diputada amb tres populars més i faci programes de macramé.

pellicer TV3

TV3

Diumenge fins i tot Viva la vida (6,9%) va parlar de Puigdemont. Levy devia preferir el procés segons Toñi Moreno, però els catalans van triar Ramon Pellicer i l'especial de Cruanyes va fer un 30% sumant TV3 i 3/24 mentre La Sexta també connectava amb els carrers fent un 9,4% i 8 al dia obria el plató excepcionalment un diumenge per fer un bon 4,2%. Segons Levy només TV3 manipulava les imatges d'enfontaments policials amb manifestants. Altrament dit, per Levy Ferreras fa periodisme i TV3 propaganda. Les imatges eren les mateixes per tots. Algú li hauria d'explicar que qui no vol mirar TV3 pot fer-ho. Levy sempre té Telecinco. Divendres el partit de futbol Alemanya-Espanya va fer un correcte 18,4% a Catalunya. Levy devia animar els alemanys, perquè detinguessin Puigdemont.