La presentadora de La Sexta Noticias, Cristina Saavedra, està fins el monyo de llegir segons quins comentaris a la xarxa cada vegada que publica una foto. La periodista, com molts altres, està apurant els darrers dies de vacances. Cadascú a la seva manera: Gisela, publicant una foto preciosa on surt nua, Sandra Sabatés, espectacular el dia del seu casament, Jesús Vázquez, pintant cors a les pedres del bosc, i ella, anant a la platja abans no torni a començar una temporada que, de cara a la seva feina, es presenta molt intensa, informativament parlant.

cristina saavedra2

La Sexta

"Pues ya estaría. O no", escriu Saavedra al costat d'una imatge on se la veu dins una aigua cristal·lina en un indret paradisíac. Però com aquella dita que hi ha persones que quan els assenyales la lluna, se't queden mirant el dit, a Saavedra li ha passat, si fa no fa, el mateix, i són molts els que en lloc de gaudir d'una magnífica fotografia, s'han quedat amb el detall del color de pell que se li veu a la presentadora en aquesta platja. Potser el 'pues ya estaría o no' feia referència a les vacances, però ben bé el podríem aplicar a les crítiques, que a la xarxa, sembla que mai no acaben.

Llegir frases com "menudo color de piel... filtros a tope", "negra se te ve" o "que morenita y qué guapa... aunque cuidadín con el sol", no li ha agradat gens ni mica i ha esclatat. Com? Publicant un text aclaridor per tots aquells que li venen sovint amb la mateixa cançó sobre com de morena està o deixa d'estar. Un "Coño, qué pesados sois. Hostias, es que aburre" que li ha sortit de l'ànima, a més de deixar clar que està avorrida de tots aquells que no paren de preguntar-li a ella i als seus germans sobre el seu color de pell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hostias, es que aburre.

A post shared by Cristina Saavedra (@cristinasaavedra_) on

 Sort (deu pensar) que l'estiu ja s'acaba. Així deixaran de fer-li comentaris sobre el seu color de pell.