La gran estrena de Cristina Pedroche com a col·laboradora estrella de 'El Hormiguero' va provocar la unanimitat dels espectadors del programa de Pablo Motos: Allò va ser un fiasco ridícul, propi d'una funció de final de curs de primària. Perdó. Les criatures li posen més naturalitat i gràcia que la madrilenya, digna aspirant al guardó de 'Sobreactor's Studio'. La Cristina protagonitza una secció anomenada "Pedroche y acción", en la que ha de reproduir escenes de pel·lícules famoses. La primera, "Missió Impossible". De fet, el millor títol per a una actuació trista. Impossible que fes gràcia. Tampoc és que els inventors de la secció s'ho haguessin treballat gaire, convertint els minuts d'intervenció de la jove en un reguitzell de bromes i ensurts dirigits a fer treure la Pedroche infantil i escandalosa que hem pogut veure a 'Zapeando'.

Cristina Pedroche vola debut EL Hormiguero antena3

Cristina Pedroche debut El Hormiguero Antena3

Pedroche va de valenta per la vida alhora que juga aquest paper 'dramaqueen' dels ensurts, els crits de pànic i la barra lliure de paraulotes. Exactament el que va fer durant la secció de marres. Un xivarri incessant mentre que vèiem a la jove penjada de dos cables metàl·lics, gronxant-se del sostre del plató i, suposadament, havent de complir amb la missió de 'desactivar' una perillosa bomba (de gelatina) creada pel dolent de la pel·lícula: El seu nòvio Dabiz Muñoz. Tot superoriginal i superdivertit. I grotesc, com els moviments voladors de la Pedroche mentre cridava "¡que me cago!", "¡joder!" o "¡me cago en todo!". El que queda clar es que no anava restreta. 

Cristina Pedroche ensurt debut EL Hormiguero antena3

Antena3

Una brutal mostra de televisió en estat pur, esquitxada amb més brometes per aconseguir que la jove trenqués les oïdes del públic allà present i de tots aquells que seguien el programa. Si aquesta és la gran aposta del xou a la seva nova temporada, que s'ho facin mirar. O millor dit, que sentin la reacció del públic del plató en acomiadar-la: Aplaudiments forçats i eixordadorament silenciosos, que a xarxes es van convertir en un clam: "Que no vuelva más"