La relació entre Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche és una de les més consolidades del mercat de la faràndula. Això està més clar que l'aigua: a ambdós els van rodats els seus projectes i, en plenes vacances, es dediquen a viure la vida, a gaudir-la. La seva destinació és ni més ni menys que Mèxic, on també es troben Kiko Matamoros i Marta López Álamo. Pedroche i Muñoz han triat aquest pintoresc destí, ja que allà viuen com a marquesos.

En els stories d'Insta de la Pedroche podem veure com la presentadora i reina de les Campanades -que aquest any va marcar rècord històric- es posa les botes. Està menjant de tot amb tal d'alimentar la seva panxeta... i sembla que s'està passant de la línia. Doncs bé, l'últim que ha endrapat la col·laboradora de 'Zapeando' és... un esmorzar de tres hores! Juntament amb la seva parella, la Pedroche ha fet acte de presència a Oaxaca, un prestigiós restaurant de la localitat mexicana de Guadalajara. Així ho descrivia a Instagram: "Oaxaca ja està dins del meu cor i de la meva ànima. I Thalía és una de les persones que més m'han ajudat amb això. I crec que ni ella mateixa no s'adona del do que té, de com d'especial i única és. La seva cuina és pura poesia, pura autenticitat i pur sabor," relatava la madrilenya després de posar-se fins el cul d'"elote", moli vermell i guaiaba. Les fotos tenien una pinta tremenda!

Ballarina total

La tertuliana d'A3Media no para quieta ni en ple descans. Menjar formigues, com ho estan fent aquests dies Dabiz i Cristi, no és cap motiu per no moure els malucs en els seus instastories. "Em vinc amunt", narra la model espanyola mentre la grava la seva parella.

Pedroche Instagram
Pedroche Instagram

No s'oblida de la seva mami

La locutora està moooooolt lluny d'Espanya, però ni li passa pel cap passar un dia sense parlar amb la seva family. Per telèfon ens consta que parla bastant amb la seva mare, però també per Whatsapp. Ha estat la pròpia Cristina la que ha pujat una captura de pantalla d'un extracte de conversa amb la seva mare -que la té guardada amb cors-. Són molt gracioses: "Com estàs, mare?", li ha preguntat. "Bé. I vosaltres?", ha respost. "Bé. Prenent un cafè abans d'entrenar", ha explicat Pedroche. Allà, la seva mami ha reaccionat: "Sí, entreneu, perquè amb tot el que mengeu us posareu grassos. Mare... Com pots menjar tant?". I rialles...

Captura whatsapp mòbil Pedroche
Captura whatsapp mòbil Pedroche

Topless al gimnàs

Fa unes setmanes un vídeo de Pedroche es va fer viral una vegada més. La presentadora no lluïa un dels seus vestits de gala que estrena cada final d'any al costat de Chicote, no... Posava en topless (això sí, d'esquena) fent unes de dominades. "De vegades els meus descansos són així...un banyet i unes de dominades", posteajava. Els comentaris són dinamita.