Encara queden tres mesos perquè se celebrin les campanades de cap d'any a Atresmedia. Però els espectadors ja van agafant posicions per veure quin modelet llueix una de les col·laboradores estrella de la cadena, Cristina Pedroche. La de Vallecas ha estat protagonista les darreres hores, precisament, per dos aspectes relacionats amb el que porta o deixa de portar al damunt. El primer, per una de les seves darreres aparicions públiques. Un vestit de cuir i ple de cinturons que s'ha posat en un acte a la plaça de toros de Las Ventas. Un estilisme que ha causat sensació i que ha provocat que els seus seguidors l'elogiessin, comparant-la amb el personatge de Catwoman i pregant-li que sigui aquest el vestit que porti a l'hora de menjar-se el raïm el 31 de desembre.

pedroche cuir

@cristipedroche

Una peça de Malne amb una llarga capa i botes per damunt dels genolls que els fans de la col·laboradora de Zapeando han titllat senzillament d'espectacular: "Con este traje lo petas en fin de año". L'altre peça de roba que ha ensenyat, o millor dit, que se li ha vist, és de caire més íntim i no ha estat una mostra triada per ella mateixa. Cada tarda, abans d'entrar al plató de La Sexta que ara presideix Dani Mateo, Pedroche acostuma a dedicar un ball als seus seguidors a través d'un Stories d'Instagram. Dimecres es va pujar en un banc, i tal i com apunta [email protected], va patir un petit incident. En baixar d'un salt, se li va aixecar la faldilla i se li va veure la roba interior. No els sostenidors, com a Letícia en un acte que ha esvalotat la premsa alemanya, sinó que en el seu cas han estat les calces.

pedroche calces

La Sexta

La mateixa Pedroche assumia el descuit fruit de l'eufòria i en un altre Stories reconeix que no hagués servit de res esmenar la plana: "Cuando me he querido dar cuenta ya lo habíais visto muchísimos. ¿Para qué lo iba a borrar?. De todas formas, son unas bragas, unas bragas muy feas, unas bragas marrones sin más”.

Una mostra més que Cristina Pedroche no té por de riure d'ella mateixa i que entoma perfectament tot allò que faci referència a ella i que esvaloti la xarxa. Hi està molt acostumada.