La col·laboradora de Zapeando, Cristina Pedroche, es troba passant el cap de setmana a Barcelona, ciutat que li encanta i sempre visita quan té ocasió. La televisiva va arribar el dissabte 19 de juny a la tarda en companyia del seu marit, el cuiner David Muñoz. La visita es deu a motius estrictament laborals per part del xef, que el novembre del 2020 va obrir El Goxo a la capital catalana. Un projecte culinari que, segons ha revelat ell mateix a les seves xarxes socials, va vent en popa. Motiu pel qual en les properes setmanes promet moltes sorpreses que segur donen que parlar. Un intens cap de setmana per Barcelona que Cristina Pedroche no només aprofita per donar suport al seu marit, sinó també per menjar sense parar un producte català, que la té enamorada i no aconsegueix treure's del cap.

Pedroche a Instagram

Perfil d'Instagram de Cristina Pedroche

Per tots és sabut que Cristina Pedroche és una amant del bon menjar. Una afició pel menjar del qual presumeix dia sí, dia també a les seves xarxes socials, ensenyant les receptes que menja tant per dinar com per sopar. Una passió per la gastronomia de la que en les últimes hores n'ha tornat a fer gal·la. Ho ha fet mentre feia un volt pel centre de Barcelona. "No us ha passat que aneu caminant pel carrer i de sobte us entra antull?", escriu la de Madrid en les seves històries d'Instagram. Tot seguit Pedroche ensenya als seus seguidors l'antull al que fa referència: el fuet. Embotit estrella de la gastronomia catalana, molt apreciat per tots els públics. Fotos de Cristina menjant fuet pels carrers de Barcelona:

Perfil d'Instagram de Cristina Pedroche

Perfil d'Instagram de Cristina Pedroche

Perfil d'Instagram de Cristina Pedroche

Perfil d'Instagram de Cristina Pedroche

La visita de la de La Sexta a Barcelona se suma a la que fa qüestió de dues setmanes, coincidint amb el primer cap de setmana de juny, va fer fins a Girona. Aleshores, també acompanyada del seu marit i un matrimoni amic d'ells, es van donar cita al restaurant dels germans Roca, Mas Marroch. Per a l'ocasió, es van allotjar a l'exclusiu hotel Casa Cacao, també dels Roca, ubicat en ple centre de la ciutat. No hi ha dubte que a Cristina Pedroche se la conquereix per l'estómac. I a Catalunya se sent com casa, dues visites en menys d'un mes. Quan serà la tercera? Benvinguda.