La Sexta sempre se supera a ella mateixa amb el biaix periodístic tractant el procés, els presos polítics i la independència. Aquest diumenge Cristina Pardo tornava a fracassar a Liarla Pardo: pèssima audiència a Espanya. Fa un trist 6,5%, última opció de les grans cadenes i la meitat que Viva la vida a Telecinco.

cristina pardo ganyota La Sexta

Cristina Pardo, La Sexta

El tema del dia eren els militars feixistes que quan tinguin un moment afusellaran 26 milions d'espanyols. A ella no, que té un nòvio militar. Concretament a la Marina. Ho debat amb els demòcrates de sempre: Paco Marhuenda, una periodista d'OK Diario i José Bono.

pardo jose bono la 6

José Bono a Liarla Pardo, La Sexta

La conversa va anar literalment així:

-Cristina Pardo: "Uno de los motivos  que altera a los militares es Cataluña. El indulto a los presos separatistas. ¿Qué le parece que se vuelva a planear el indulto?"

-José Bono: "Yo fui Ministro de Defensa y al Consejo de ministros llegaban peticiones de indulto. Yo preguntaba si el preso estaba arrepentido, aunque no es obligatorio legalmente. Es como si mañana hay un condenado por violación a un menor, se planteara su indulto y el tipo dijera 'Cuando salga voy a seguir violando niños". Yo a ese no le daba el indulto. Oiga, nos lo pone usted muy difícil".

jose  bono La sexta

José Bono i presos polítics a La Sexta

José Bono és un expolític que repeteix amb orgull "Mi padre era falangista". I és amic dels militars, com Cristina Pardo que cada dia se'n va al llit amb un. La presentadora no va reconvenir el ministre per la comparació salvatge, repugnant i delictiva de Bono. Indepes i pederastes, posar urnes i violar nens. El marc mental de La Sexta un diumenge qualsevol per la tarda. El que representen Bono i Pardo és insignificant a Catalunya. I se n'estranyen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat