Vaques magres per Cristina Cifuentes en els darrers temps. La ja ex presidenta de la Comunitat de Madrid falseja màsters d'universitats, algunes alumnes la vinculen amb diferents robatoris quan dirigia un col·legi major i furta cremes anti-agging d'un Eroski. Quedem-nos amb aquesta darrera característica. No perque les altres siguin menys greus, al contrari, sinó pel producte furtat, les cremes per la pell. Perquè avui la periodista Pilar Eyre ha tret a la llum d'altres secrets relacionats amb l'exemplar política pepera. Concretament, amb la seva imatge

Cifuentes té, i no gràcies als seus mèrits, un Máster en Dret Públic de l'Estat Autonòmic. Però ben bé podria tenir-ne un en cura de la imatge. Perquè la madrilenya es preocupa més de l'aspecte que dels esvorancs dels carrers de la seva ciutat. El primer que revela la periodista a Lecturas és que el seu color ros de cabell té tant de real com el seu màster. Igual que el color dels seus ulls, marrons en origen, blaus per la gràcia de l'ós i l'arboç i per unes lents de contacte. Potser el que pretén és que facin joc amb el blau corporatiu del seu partit polític.

Cifuentes és amant de l'esport i procura seguir els bons costums dels seus companys de partit. Si Mariano Rajoy llueix una planta envejable a base de fer jooging cada dia pel Retiro, ella es decanta més pel Pilates. Pilates no, però un Pilatos sí que li han fet al seu partit. El prefecte de Judea va ser el responsable de crucificar Jesús i a ella l'han crucificat política -i merescudament-.

El lema oficial de la Comunitat de Madrid és "Muy noble, muy leal, muy heroica, imperial y coronada Villa de Madrid"... Però el lema de Cristina Cifuentes, segons diu Eyre, és "Sin tacones no hay reuniones". Porta roba interior d'encaix. Per fora, Pontejos o Zara. I pel que fa a la pell, Eyre explica una exclusiva: fa anys es va fer un lífting amb el mateix doctor que va operar Isabel Preysler o Mario Vargos Llosa.

Potser per això se li ha quedat per sempre més l'expressió d'Steve Urkel de ¿He sido yo?, amb el mateix somriure i la cara de yo no sé nada, tan sólo pasaba por ahí que sempre fa. Això sí, el doctor tenia l'ordre de deixar-li els clotets de les galtes i no fer-li una trencadissa com va fer el ​cirurgià de Manu Tenorio.

La ja ex presidenta de la Comunitat de Madrid llueix alguns tatuatges en part visibles i en d'altres una mica més íntimes. Des d'unes lletres xineses al canell que signifiquen protegir o guardar... cremes, màsters o el que vulguin, fins a un motiu tribal, passant per un sol i una estrella que té als turmells que es corresponen amb el naixement dels seus fills. També té una rosa (del PSOE?).

cifuentes tatoo

Efe

Després de patir un greu accident de moto, li va quedar al cos una cicatriu, que no vol esborrar-se, i a l'ànima un record que l'ha fet fer-se addicta a la meditació oriental. Tot i veure-la sovint als toros, es considera a ella mateixa animalista.

I tot i que desapareixerà del focus i de la vida política madrilenya, té damunt la taula dues ofertes suculentes per televisió i una proposta editorial perquè escrigui la seva experiència. Una altra cosa és que l'escrigui ella mateixa o contracti algú perquè li faci.