El món de la libido i les pulsions sexuals és inescrutable. Cadascú s'excita amb el que vol o pot. Només cal donar una ullada a les diferents i nombroses webs porno que hi ha a la xarxa. Milers i milers de pàgines dedicades a vídeos de contingut per adults redistribuïts en diferents fílies. Categories i més categories per satisfer la demanda d'un públic àvid de material sexual per satisfer les seves necessitats onanistes. Sorprèn, però, que entre els més buscats en aquestes pàgines hi hagi noms dels que difícilment es trobarà cap contingut que tingui a veure amb la sexualitat. És el cas dels futbolistes. Excepte algun vídeo furtiu d'algun jugador practicant sexe, es fa difícil imaginar algú famós per marcar gols fent unes altres posicions públiques més enllà d'un xut, una tisora o una entrada arran de gespa.

cristiano2

@cristiano

Però una de les webs més famoses de contingut X ha revelat que entre les recerques més habituals, hi destaca la presència d'alguns futbolistes de fama mundial. Els fans cliquen els seus noms esperant trobar-los sense pantalons ni samarreta, cosa que no passa. Però Pornhub acaba de fer públic que un dels noms més buscats és el de Cristiano Ronaldo. El portuguès, ex del Madrid i ara a la Juventus, és el somni humit de molts seguidors i seguidores. Si més no, en el que portem de 2019. 

messi

@leomessi

Qui el segueix de ben a prop? Qui, si no, Leo Messi. L'argentí del Barça, ídol pels seus gols i assistències i per alguns, per alguna cosa més. Curiosament, completa el podi de desitjos un compatriota del 10 del Barça, davanter de l'Inter de Milà, Mauro Icardi.

mauro icardi

@mauroicardi

alexis

@alexis_officia1

mbappe i beckham

@davidbeckham (amb Kylian Mbappé)

Entre els futbolistes que triomfarien si es dediquessin a aquest món un cop pengin les botes, hi trobem d'altres cracks mundials com el xilè Alexis Sánchez, Kylian Mbappé del PSG, Paulo Dybala o el belga Eden Hazard. Curiós és comprovar com encara té tirada un jugador que es va retirar fa molts anys, però que continua provocant més d'un sospir: el britànic David Beckham.