Fa setmanes (per no dir mesos) que la temporada futbolística va acabar al Reial Madrid. Ha estat un any convuls, decebedor i històricament lamentable per al club en general i per a un bon grapat de jugadors en particular. Un d'ells és el seu porter, Thibaut Courtois, que ha canviat les aturades per les polèmiques extraesportives. La més famosa i virulenta, l'enrenou al voltant de la seva truncada relació amb Alba Carrillo, un dels temes favorits de la premsa del cor i d'alguns locutors radiofònics. Un afer desagradable que va emprenyar molt l'esportista i el seu club, enutjat pels embolics de faldilles. Es podria dir que el Madrid "fumava en pipa" a causa del baix rendiment de Courtois. Però les darreres fotografies del jugador descansant a Eivissa han convertit aquesta metàfora en realitat.

No, no és que Courtois hagi tornat a festejar amb Carrillo. La cosa va acabar molt malament entre tots dos. El motiu real ha estat la publicació d'unes imatges del porter internacional gaudint d'una pipa d'aigua, "shisha", "catximba" o narguil a les Pitiüses. Unes fotos que estan donant la volta al món, deixant-lo (un cop més) en fora de joc. Cert que no ha matat ningú. Ni tan sols l'han enxampat de festa en alguna de les esbojarrades discoteques o afters illencs. Però la imatge d'un esportista d'elit consumint tabac no acostumen a agradar gaire ni a l'opinió pública, ni als decebuts seguidors merengues, ni molt menys a la direcció esportiva del club del Bernabéu.

Thibaut Courtois Shisha GTres

GTres

No seria la primera vegada que el Reial Madrid castiga un dels seus cracs després de caçar-lo fumant, com ja li va passar a un dels millors amics de Cristiano Ronaldo, el també portuguès Fabio Coentrao. El defensa va celebrar el seu 24é aniversari fent-se "un piti" a la sortida d'un local de Torrelodones, sent sancionat pel club que entrenava José Mourinho.

Fabio Coentrao fumant taringa.es

Taringa.es

Veurem que passa amb el cas del belga, que no podrà emmascarar aquesta nova relliscada argumentant un excel·lent rendiment esportiu. Thibaut, de Johann Cruyff només n'hi va haver un, i fins i tot ell va deixar aquesta nociva pràctica. Això sí, ell era màgia al terreny de joc, mentre que tu t'has passat la temporada recollint pilotes de dins la teva porteria.