Fa dies que els triunfitos han sortit de l'acadèmia, però alguns ja estan provant les mels del que els espera fora d'OT. Però no em refereixo als èxits musicals, sinó a les polèmiques pel que diuen o deixen de dir. Si Alfred va reconèixer a En Blau que ell no era una persona d'himnes i que els governs havien de callar i actuar més, sobretot, en temes com el dels refugiats, ara qui ha topat de cara amb la realitat de les xarxes és Roi Méndez, un dels tres concursants gallecs, juntament amb Míriam i Cepeda.

TVE

El sapoconcho de l'acadèmia ha tret el cap com una tortuga sobre el segrest de Fariña, llibre sobre el narcotràfic a Galícia, ordenat per una jutgessa després de la denúncia d'un ex alcade del PP que s'hi veu reflectit. Però alguns haters de les xarxes li han dit a Roi que torni a posar el cap dins la closca. El 'simpàtic' de l'acadèmia ha volgut creuar la passarel·la i passar de cantar a opinar. Però a molts, això no ha fet ni mica de gràcia. Aquesta era l'opinió de Roi...

I aquestes han estat algunes respostes immediates:

És clar que també ha rebut mostres de suport per part de tuitaires que consideren que els artistes no s'haurien de limitar a cantar La bikina o City of stars i sí haurien d'obrir més vegades la boca per donar la seva opinió.

En menor mesura, el concursant del talent musical ja s'ha mostrat com algú que no es queda indiferent al que no li agrada del seu entorn. En un tema molt més frívol com va ser els que dubtaven de l'amistat que té amb un altre triunfito, Cepeda, Roi va respondre amb un missatge posant-se el dit a la boca i fent callar, mentre l'altre implicat es gratava la part superior del nas amb el dit del mig. Clar i gallec.

Mentrestant, Fariña segueix entre els llibres més venuts en la plataforma digital Amazon. Possiblement Roi ja se l'hagi comprat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat