Leo Messi ja és a Barcelona buscant un equip que el vulgui contractar. Des de fa setmanes, concretament des del 30 de juny, el millor jugador del món no té equip. Va acabar el contracte amb el Barça i ara ha deixat les seves idíl·liques vacances en família i amics, amb Luis Suárez inclós, a l'illa d'Eivissa per signar el nou contracte amb el Barça. Messi va arribar dimecres a la nit a Barcelona, tot sol:

Aquest cop ha decidit deixar la dona i els fills de vacances. Per signar el seu compromís amb el Barça de per vida no li calen tot i que tothom sap que aquestes quatre persones han estat la clau de Leo Messi. La vida a Barcelona d'Antonela Roccuzzo, Thiago, Mateo i Ciro Messi és tan bona, de tranquil·litat, clima i felicitat, que no es plantegen marxar a la freda Manchester o a la nevada París. Tot just Miami d'aquí a uns anys. 

Els paparazzi han enxampat  els Messi junts a bord del iot de lloguer amb unes fotos impactants per com de meravellós és l'amor i com es conserva la parella: guapos i fotogènics com mai, bronzejats i estilitzats, fabulosos Leo i Anto a bord:

leo messi antonella roccuzzo ibixa GTRES

antonela roccuzzo ibiza 2021 gtres

anto messi gtres

messi eivissa gtres

Antonela Roccuzzo i Leo Messi a Eivissa, GTRES

Gràcies Anto, contigo empezó todo. Antonela sí que s'ha guanyat unes merescudes vacances, seu és el mèrit a mitges amb Joan Laporta. Antonela, catalana de l'any. Així segueix ella gaudint de les Balears:

anto inbsta

My team, el seu equip són el Leo i els nens, cada dia més guapos, grans i eixerits. Fins i tot els cambrers dels hotels capten la felicitat dels Messi:

Sembla que el serial de Leo Messi està a punt d'arribar al seu final. L'estancament de la seva renovació-fitxatge pel Barça s'ha desencallat en les últimes hores, en gran part, per l'acord al qual ha arribat la Liga amb un fons d'inversió, CVC, que suposarà la injecció de 2.700 milions d'euros en la competició, i 250 directament al Barça.

Això és el que propiciarà que la vinculació de Messi amb el FC Barcelona s'allargui fins al 2026 i es faci oficial durant el dia d'avui dijous. El millor jugador del món ja és a Barcelona. Antonela, no.

----

Sempre que s'ha de negociar un nou contracte pel futbolista argentí, el seu pare hi és present, i aquest cas no serà una excepció. Jorge Messi, que ha negociat gran part del contracte del seu fill amb el club, arriba avui mateix a Barcelona si no hi ha cap contratemps, per ser al costat del seu fill en un dels moments més importants de la seva carrera i que fa uns mesos semblava impensable.