Fa més de 20 anys, l'any 1998, la joventut d'aquest país estava pendent del que els hi passava als alumnes del Colegio Azcona de Madrid, un centre on es barrejaven les inquietuds dels adolescents amb els problemes dels professors. La sèrie, Compañeros, precursora de Física o química i de Merlí, on un grup de joves afrontaven el pas a fer-se adults, les relacions familiars, el sexe, les drogues o d'altres qüestions. Estava protagonitzada per un grup d'actors joves que amb el temps no han tingut la carrera que s'esperava d'ells, amb més baixos que alts, amb excepció, potser, d'Eva Santolaria, que li donava vida a la noia més popular del centre, Valle Bermejo. Al seu costat, Julián González, Duna Jové, Antonio Hortelano o Lara de Miguel

Ara, molts anys després, una de les actrius s'ha casat. I l'enllaç ha servit de retrobament per aquell elenc actoral, tots ja als voltants dels quaranta. Lara de Miguel, que feia el paper de Sara Antón, celebrava fa poc els seus 39 anys i ho feia recordant a les xarxes socials el millor moment de la seva vida, quan es va casar aquest estiu amb Manu Soler, que es dedica a la interpretació com ella i que precisament, van treballar junts al teatre fa cinc anys.

lara de miguel

lara de miguel2

@Lara_de_Miguel

lara de miguel boda

@Lara_de_Miguel

 De Miguel va estar envoltada en el seu casament amb alguns dels companys que vint anys enrera eren la seva família, els 'compañeros' de repartiment que formaven la seva colla d'amics, no només en la sèrie d'Antena 3 sinó també en la seva vida real. Actors com Nicolás Belmonte o Duna Jové.

lara de miguel3

@Lara_de_Miguel

Com deia la sintonia de la careta d'entrada: "No te fallaré". Els amics no la van fallar en un dia tan especial.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat