Aquests dos que veuen a la foto són Nikola Loncar i Amaya Valdemoro. Ells van ser els comentaristes triats per Real Madrid TV, perdó, per Movistar, per analitzar la final de la Copa del Rei de bàsquet que ahir va guanyar el Barça davant el Madrid. Apareixen petonejant-se mútuament, però si substitueixen la imatge de cadascun d'ells i hi posen l'escut del Madrid, el petó hagués estat amb llengua i tot.

ACB

El partidisme que van demostrar durant els 40 minuts va ser dels que fan època. No sé si van veure el partit, però el Barça, des de començaments del tercer quart, va anar agafant un avantatge considerable, i fins i tot va arribar a tenir 18 punts d'avantatge sobre el rival. Però Loncar i Valdemoro l'únic que repetien com un mantra eren frases com: "Para que el Madrid remonte tiene que hacer esto", "Para que el Madrid reduzca diferencias tiene que hacer lo otro"... Res de frases com "Para que el Barça amplíe su renta tiene que...". Semblava que a la pista només hi hagués un equip amb un objectiu definit.

Un exemple més: en dues ocasions el jugador del Barça Rakim Sanders va rebre dues faltes personals del base madridista Facundo Campazzo... Doncs en les dues ocasions, el base argentí es va tocar el llavi queixant-se d'un cop... Quina va ser la frase de Loncar? "Hay que ver cómo está recibiendo Campazzo en este partido"...

Quin és el currículum d'aquests dos ex jugadors? Valdemoro és considerada la millor jugadora espanyola de la història, jugant a equips com el Ros Casares de València o el Salamanca Halcón Viajes. Seva també és la frase "Mi sueño es un Real Madrid femenino"

valdemoro

As

Nikola Loncar, en canvi, sí que va veure complert el seu somni de vestir la samarreta del Reial Madrid a meitat dels noranta. Potser per això, a cada ocasió que podia "demanar" alguna cosa en favor del Madrid, ni ho dubtava.

Els "ooohhh" i els "uuuhhh" cada vegada que un jugador vestit de blanc feia alguna jugada destacable no tenien aturador, com aquest tap de Tavares o aquest canvi de ritme de Campazzo.

Evidentment, amb la darrera acció no assenyalada pels àrbitres, després del triple fallat pel Madrid, la indignació era palmària...

Qui es va apuntar al carro de la indignació va ser Álvaro Arbeloa, l'ex jugador del Madrid de futbol i "cono-cido" de Gerard Piqué, que va publicar aquest tuit només acabar el partit.

És clar que, per indignats, molts usuaris de la xarxa que no donaven crèdit a la retransmissió, i que van haver de treure el volum al televisor...

Que aquests tuitaires es calcin... Movistar encara pot recórrer a Arbeloa per comentar la Copa de l'any vinent.