El Barça ha caigut eliminat d'Europa de la manera més cruel, amb dos gols d'avantatge al minut 20 del partit de tornada a casa (si és que Montjuïc es pot considerar casa). Ho tenia tot de cara per passar a semifinals però ha tornat a caure en el mateix problema, la feblesa psicològica a la Champions on un entrebanc anant amb avantatge folgat al marcador condemna l'equip. L'expulsió d'Araujo era greu però més greu ha estat no saber com protegir els dos gols d'avantatge durant una hora. Xavi Hernández no és l'home capacitat per capgirar aquesta tendència pessimista de l'equip i caldrà confiar en un entrenador de caràcter, prestigi i trajectòria europea. El problema pels seguidors culers és que només poden veure el partit a una cadena: Movistar. El drama és pitjor en el postpartit ja que no existeix l'opció d'escoltar-lo amb un àudio alternatiu quan Movistar repeteix les millors jugades: tothom ha d'escoltar l'àudio de Susana Guasch, catalana, antibarcelonista i obsessionada contra Pep Guardiola pel que significa pels culers.

Susana Guasch Movistar
Susana Guasch Movistar

Després de l'escàndol monumental al partit d'anada, era molt esperat com es comportarien Movistar i Guash. Fa una setmana, la UEFA va posar-se d'acord amb PSG i Barça per autoritzar-los a no fer declaracions a Movistar degut als comentaris racistes del Mono Burgos, acomiadat, i la connivència entre rialles de la moderadora, Susana Guasch, advertida que no ho repetís. Amb aquest advertiment, Guasch va haver de controlar-se els rampells anticulers però no va poder resistir-se a destacar el jugador més poc honorable, mal esportista i de gestos menyspreables que era Dembele. El més normal era comentar com l'ex del Barça va celebrar els gols contra el seu exequip de manera antiesportiva, traint el sa costum entre jugadors de no fer llenya quan marques un exequip, Susana Guasch va deixar anar la seva ràbia, la seva alegria per la derrota culer i va fer el de sempre, intentar humiliar els culers. Va fer servir aquesta desafortunadíssima expressió: "Dembelé vacuna al Barça".

Susana Guasch amb Dembelé, Movistar
Susana Guasch amb Dembelé, Movistar

Susana Guasch després d'entrevistar Dembelé: "Es la vida, es el fútbol. Quién iba a decir que sería él quien vacunara al Barça en esta eliminatoria". Una expressió lletja, de menyspreu al Barça que és qui l'ha ficat fins on fa mal als culers que a twittter ha encés els ànims, que venien ja calents contra la periodista perica i del Reial Madrid:

2cdfb509fa7e37a53a3aa579fae91f4a8e66686fw
Decepció total al Barça per l'eliminació, EFE

El problema de Movistar era si després del lamentable paper de la moderadora en l'episodi escandalós d'enviar a Yamal a fer malabars als semàfors per guanyar-se la vida, per menor i per marroquí, no convenia posar de moderador del programa algú altre, qualsevol. Algú que no s'hagués trencat de riure, que hagués aturat el racisme i que hagués demanat perdó, cosa que la presentadora no ha fet. Ni farà mai. Movistar no ha entès res.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!