Claudia Schiffer és als seus 51 anys, la top model més recordada de l'època daurada de les millors models. Eren celebrities per sobre d'actrius o esportistes.

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell o Elle McPherson omplien marquesines d'autobús, portades de revista i passarel·les i podien vendre milions de pots de perfum només somrient.

claudia schiffer GTRES

Claudia Schiffer ara, GTRES

La Schiffer  era la millor, rossa, germànica, alta, mirada felina, i s'allunyava de l'extrema primor de les altres.

Claudia té hereva, la seva filla gran Clementine. Per primer cop i per sorpresa l'ensenya a les xarxes ara que celebra 17 anys recordant una estrofa d'ABBA:

De la cançó Dancing Queen hi ha un moment on els suecs canten: "Young and sweet, only seventeen", Ets jove i dolça i només en tens disset,

Li diu a la filla gairebé adulta: "Per molts anys, Clemmie, ets maca per fora i per dins". I té raó, és clavada a la mare, la bellesa teutona de cabells rossos, pell pàl·lida.

La noia, que té Instagram de moment privat li respon: "clementinepvaughn: Love you Mama💕💕💕💕💕thank you🙈🙈". Testimo, mama. Recuperant una foto de Claudia de jove, són dues gotes d'aigua:

Clementine és la segona dels 3 fills de la top i el director de cinema Matthew Vaughn. Surt en una polaroid amb pantalonets rosa, top blanc en una habitació desendreçada i en una postura i aires molt de model.

Els testos s'assemblen a les olles. La següent Schiffer camí de les passarel·les, si ho vol.

---

Els aniversaris posen de bon humor la model, pels 49 va regalar una foto sense roba.

Ara ja fa anys que està retirada, però a poc del seu 49è aniversari, Claudia Schiffer continuava viva les xarxes socials i feia una publicació despullada, lluint els seus mítics cabells rossos i amb una mirada angelical.

 Claudia Schiffer es tapava l’entrecuix amb una bossa i els pits amb els braços.

Com diria ABBA, la reina del ball és ara Clemmie Schiffer.