Claudia Schiffer. Perdó, CLAUDIA SCHIFFER. Un nom majúscul dins el món de la moda. Una de les tops més espectaculars de la història que va fer més gran la seva professió amb el seu talent i la seva bellesa. Les passarel·les se la rifaven, les marques més exclusives sabien que si comptaven amb ella, els seus models i productes es vendrien com a xurros. Una de les models més internacionals del planeta que va elevar a art les seves desfilades.

L'alemanya, juntament amb Naomi Campbell i Cindy Crawford, va ser la model més famosa dels anys 90, quan amb vint i pocs anys va enamorar mig món i part de l'altre després de ser descoberta en un pub de Düsseldorf. Tot el que va passar després, ja és història. Versace, Chanel, Dolce & Gabanna, Ralph Lauren, Valentino i un llarg etcètera van comptar amb aquest rostre angelical, amb aquestes cames eternes i amb aquest cos que embellia qualsevol cosa que es posés al damunt. Una model superlativa a la qual hem vist des de ben joveneta fins ara:

claudia schiffer2

claudia schiffer3

claudia schiffer

claudia schiffer 34

claudia schiffer6

@claudiaschiffer

claudia schiffer4

Per no parlar de la seva participació en algunes pel·lícules com Zoolander o Love actually.

Si avui veieu en persona aquesta dona excepcional, feliciteu-la. Perquè aquest dimarts 25 d'agost Claudia Schiffer celebra el seu aniversari. I no és un de qualsevol. L'alemanya canvia de dècada més guapa que mai. Schiffer fa 50 anys i ho ha celebrat bufant espelmes davant els seus seguidors:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @olivier_rousteing for my beautiful @balmain birthday dress! 💙 I love it.✨🎁 🎂🎉🎈

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Ens sumem a les felicitacions.